ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο- Η 18χρονη κόρη του Ομπάμα καπνίζει… μαριχουάνα! Βίντεο

1«Κάνε παιδιά να δεις καλό» λέει ο σοφός λαός αλλά στην περίπτωση του Ομπάμα φαίνεται πως προκαλούν προβλήματα… μιας και ένα δεύτερο σκάνδαλο που αφορά την 18χρονη κόρη του έρχεται να κάνει τη ζωή του Προέδρου των ΗΠΑ λίγο πιο δύσκολη.

Και όλα αυτά ενώ μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές του Νοεμβρίου που θα αναδείξουν το νέο Πλανητάρχη με τον Ομπάμα να ολοκληρώνει τη θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτό, φαίνεται, πως σκέφτεται η Μαλία Ομπάμα και δεν κρατιέται… καθώς μετά το βίντεο που φαινόταν να κάνει twerking ένα άλλο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο η 18χρονη φαίνεται να καπνίζει μαριχουάνα!

Το σκανδαλοθηρικό Radar Online, το οποίο δημοσίευσε και το βίντεο, αναφέρει πως υπάρχει και μια μαρτυρία 18χρονης που επιβεβαιώνει πως η Μαλία πήρε το τσιγάρο και την είδε να εισπνέει τουλάχιστον μια φορά ενώ σημειώνει πως το είχε για τουλάχιστον ένα λεπτό στο χέρι της πριν το δώσει πίσω.

Όπως καταλαβαίνετε, στα social media επικρατεί ο κακός χαμός. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η 18χρονη δεν έκανε κάτι αφύσικο και ότι δεν πρέπει να στοχοποιείται ενώ άλλοι τα «χώνουν» άσχημα στη νεαρή.

Πάντως, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι υπενθυμίζουν παλιότερες δηλώσεις του ίδιου του Ομπάμα που παραδεχόταν πως έχει δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες στα φοιτητικά του χρόνια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *