Σενγκέλια: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπασκόνια

Σενγκέλια: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπασκόνια

Ο Τορνίκε Σενγκέλια, όπως ενημέρωσε η Μπασκόνια, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και τις επόμενες ημέρες θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. (VIDEOS)

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα βρίσκεται ο Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ είχε χτυπήσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκτοτε είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει επί της Μπασκόνια, αλλά το χειρότερο νέο δεν ήταν αυτό για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τόρνικε Σενγκέλια συγκρούστηκε στο transition με τον Φακούντο Καμπάσο στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί γόνατο. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για απουσία ενός μήνα, ο Γεωργιανός χρειάστηκε 88 ημέρες από την ημέρα του τραυματισμού για να πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα.

Μάλιστα, η Μπασκόνια επέλεξε έναν ευρηματικό τρόπο για να προαναγγείλει την επιστροφή του μέσα από ένα βίντεο που τον δείχνει να παρκάρει έξω από το γήπεδο.

… pic.twitter.com/e5nKeIl433

— Saski Baskonia (@Baskonia) 28 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Σενγκέλια αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 27χρονος φόργουορντ μετρούσε ως την στιγμή του τραυματισμού του 12,7 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Shengelia se marcha lesionado tras este golpe con Campazzo. Problemas para el cuadro de Perasovic. #LigaEndesa pic.twitter.com/1eY00Iu6Re

— #Vamos de Movistar+ (@vamos) December 30, 2018

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *