Σε παραλήρημα η Ντόροθι Κινγκ: Ξεμυαλίστηκε με το Βαρουφάκη – Τον αποκαλεί Minister Macho (εικόνες)

1Σε παραλήρημα βρίσκεται η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ που έγινε πασίγνωστη στην Ελλάδα εξαιτίας των συνεχών παρεμβάσεων και ερμηνειών της για την Αμφίπολη και έχει ιδιαίτερη δημοφιλία στη Βρετανία όπου ζει. Το παραλήρημα έχει σχέση με το Γιάνη Βαρουφάκη που παρακολουθεί στενά και με κάθε ευκαιρία αποθεώνει.

Μάλιστα τον αποκαλεί συνεχώς Minister Macho ενώ σήμερα ανήρτησε φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε eye candy (ιδιαίτερα ευχάριστο να τον κοιτάς).

Κάνει διάλογο ακόμα και με την εφημερίδα “Telegraph” που αποκαλεί τον Βαρουφάκη ροκ σταρ, επισημαίνοντας πως για αυτή είναι ο Μinister Macho και σημειώνει «έχω βγει ραντεβού με έναν πραγματικό ροκ σταρ. Προτιμώ το Βαρουφάκη στα οικονομικά».

Στο ίδιο πνεύμα κάνει συνεχώς αναρτήσεις ή αναπαράγει ειδήσεις που αφορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ όταν ανακάλυψε ότι ο υπουργός είναι δραστήριος στο twitter δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Από την προσοχή της δεν ξέφυγε και ο Νίκος Κοτζιάς αφού έγραψε κάποια στιγμή: «LOL no, I suspect Greece needs a foreign minister that doesn’t just do a ruder version of “oh piss off idiots” … ;-)». Δηλαδή, υποθέτω πως η Ελλάδα χρειάζεται έναν υπουργό Εξωτερικών που δεν είναι η αγενής εκδοχή του «ω, παρατήστε με ηλίθιοι».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *