xOrisOria News

Σημειολογία και ανάλυση της λέξεως Κλανιά

1Κλανιά = Hχηρό ξεφύσημα απο τον πισινό. Πρώτα απ’ όλα άν δεν κλάναμε θα γινόμασταν μπαλόνια. Αυτό από μια μεριά θα ήταν καλό, γιατί η μεταφορά μας θα ήταν εύκολη και δεν θα υπήρχε ρύπανση, από καυσαέρια και από κλανιές. Δεν μπορεί όμως αυτό να συγκριθεί με την απόλαυση μιας δυνατής κλανιάς που κάνει τους πάντες να τρομάξουν, η του stealth τρόπου, που κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι κάνουν επίθεση οι εξωγήινοι με τοξικά αέρια. Επίσης λέγεται ότι στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν 300κιλους χλέμπουρες για φλογοβόλα, αφού τους είχαν δώσει να φάνε 5 κιλά φασολάδα. Αυτό είναι το περίφημο “αέριο πυρ”, πιο γνωστό στις μέρες μας και ως φυσικό αέριο.
Οπότε μην παρεξηγείτε την κλανιά, γιατί το να κλάνεις είναι ευλογία Θεού. Είναι γνωστό ότι για το οτιδήποτε δεν ευθύνεται ο κλάνων , αν και ίσως οι κάτοικοι του Τσέρνομπιλ , της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι να έχουν διαφορετική γνώμη.Ναι. Είναι αλήθεια. Κατά καιρούς ένας από τους πιο σημαντικούς προβληματισμούς μου ήταν το κλάσιμο (ή αλλιώς η πορδή). Η κλανιά είναι όντως μια παρεξηγημένη πράξη. Όπως ο βήχας, το φτέρνισμα, το χασμουρητό, το ρέψιμο, έτσι και η κλανιά είναι μια από τις ανάγκες του ανθρώπου.
Πάρτε το χαμπάρι. ΟΛΟΙ κλάνουν. ΟΛΟΙ. Βασικά δεν γνωρίζουμε ακόμα από που κλάνουν οι γοργόνες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το κλάσιμο δεν είναι ντροπή. Είναι κάτι το φυσιολογικό.
Κλάσιμο: Συμφιλιωθείτε με την φύση.
Αλήθεια , τι είναι η κλανιά; Μετά από έρευνα (γιατί δεν σας πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες), βρήκαμε τον χημικό τύπο της πορδής. Ο τύπος είναι:
S204H2 + CH4 + Ca3RA

Οι κλανιές δεν είναι μία και δύο!! Χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες, πάρα πολλές για κάποιους, και όπως το μέταλ, χρειάζεται ένας γνώστης (κλάστης) για να τις ξεχωρίσει.

Γενικά όμως μπορούμε να τις χωρίσουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Τα ευγενή αέρια και τα (καυτά) ραδιενεργά υλικά.

Τα ευγενή αέρια είναι η μικρότερη κατηγορία, καθώς μόνο μια στις εκατό κλανιές εντάσσεται εδώ. Πρόκειται για αόσμες, άχρωμες και άηχες κλανιές. Θεωρητικά είναι σαν να μην υπάρχουν. Δεν έχουν πραγματικά κανένα απολύτως επιστημονικό ενδιαφέρον.

Τα (καυτά) ραδιενεργά υλικά είναι οι κλανιές που έχουν όλα εκείνα τα κριτήρια για να προκαλέσουν επιπτώσεις – πολλές φορές μη αναστρέψιμες- στον ανθρώπινο οργανισμό. Από απλές λιποθυμίες, μέχρι και εκκενώσεις ολόκληρων πόλεων. Πολλές υποκατηγορίες διακρίνουμε εδώ και είναι οι εξής

ΠΗΓΗ http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF

Use Facebook to Comment on this Post