Σκάνδαλο Μεγατόνων… Μεγαλοεργολάβος δημοσίων έργων, πήρε μόνος του το 50% του συνολικού προγράμματος του ΕΣΠΑ!

1ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ… Ο όρος διαπλοκή κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Γύρω από αυτόν περιστρέφονται πολλά ονόματα και πρόσωπα, έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα. Και όσοι κατηγορούνται για «επιλεκτικές» σχέσεις λέγεται ότι ακολουθούν τη συνήθη υπερασπιστική γραμμή που συμπυκνώνεται στο ακαταμάχητο επιχείρημα «οι κοινωνικές σχέσεις δεν πρέπει να ποινικοποιούνται».
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» σήμερα αποκαλύπτει έγγραφα – «φωτιά» που αποδεικνύουν ότι η κατασκευαστική εταιρεία του Μπόμπολα ΕΛΛΑΚΤΩΡ «ρούφηξε» το 50% των συνολικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ για τον κατασκευαστικό κλάδο, αγγίζοντας το μυθικό ποσό των 6 δις ευρώ!!! Η «Α» δημοσιεύει το σύνολο των επίσημων εγγράφων- ντοκουμέντων τα οποία δείχνουν τα κατασκευαστικά έργα και τα υπέρογκα ποσά που έλαβε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ το χρονικό διάστημα από το 2007 μέχρι το 2013.
Άπαντες εντός κι εκτός Ελλάδας συμφωνούν και συνομολογούν σ’ ένα προφανές συμπέρασμα…
Πως για να βγει η χώρα μας από το τέλμα της ύφεσης θα πρέπει να επιστρέψουμε στην «Ανάπτυξη» και βέβαια να γίνουν κάποια στιγμή οι περίφημες «μεταρρυθμίσεις»…. Οι περισσότεροι συνηγορούν πως ο ιδιωτικός τομέας θα πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της επόμενης μέρας… Διότι αυτός – υποτίθεται – παράγει πλούτο, ο οποίος συνακόλουθα αυξάνει τις εξαγωγές και ανακάμπτει το ισοζύγιο… Στην Ελλάδα βέβαια ο ιδιωτικός τομέας στα χρόνια της μεταπολίτευσης έχει αποδειχτεί μεγαλύτερη μαύρη τρύπα, ακόμα κι απ’ αυτό τον αντιπαραγωγικό και κατασυκοφαντημένο δημόσιο τομέα!!!

ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ1
ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ2

hellasforce.com

thesecretrealtruth.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *