Σκάνδαλο μετά τη γέννηση της κόρης της,για την Kate Middleton

1Σύμφωνα με τη Daily Mail, μια ρωσική εφημερίδα υποστήριζε πως το μωρό κυοφόρησε μία παρένθετη μητέρα, ενώ άλλες γράφουν πως το κοριτσάκι είχε γεννηθεί λίγες μέρες νωρίτερα και η γέννησή του κρατήθηκε μυστική.

Mάλιστα λέγεται πως η Kate «έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κόρη της» με το να την εμφανίσει στο κοινό τόσο σύντομα και αναφέρεται ότι είναι αδύνατο να έδειχνε τόσο καλά λίγες ώρες μετά τη γέννα.

«Το μωρό δείχνει τριών ημερών τουλάχιστον», αναφέρουν και «δεν υπάρχει τίποτα, ούτε η βοήθεια των καλύτερων γιατρών, που θα επέτρεπε σε μια γυναίκα πέντε ώρες μετά τη γέννα να στέκεται έτσι και να φεύγει από το μαιευτήριο».
Ενώ, αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα ότι η Kate φορούσε… ψεύτικη κοιλιά τόσο καιρό. «Είναι αδύνατο η Kate να δείχνει τόσο λαμπερή», λένε κάποιοι. «Δεν γέννησε, είμαι σίγουρος», είπε ένας σχολιαστής. «Δεν έχει το ξεχωριστό μητρικό βλέμμα- δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Δείτε τη Νταϊάνα. Αυτή η Kate είναι απλά μια ηθοποιός στο θέατρο του Μπάκιγχαμ. Δεν γέννησε ποτέ!».

Σε συνέντευξή της η γυναικολόγος Olga Perovskaya λέει: «Στη χώρα μας η γυναίκα φεύγει από το μαιευτήριο τρεις ή τέσσερις ημέρες μετά τη γέννα, αν όλα είναι καλά», αλλά επαινεί την «πράξη» της Δούκισσας να σηκωθεί τόσο σύντομα όμως εγκυμονεί κινδύνους.

«Το πλήθος των ανθρώπων δεν είναι αποστειρωμένο περιβάλλον, θα μπορούσε να έχει κολλήσει κάποιον ιό. Ας ελπίσουμε όλα να είναι καλά και το κοριτσάκι να μεγαλώσει υγιές και όμορφο», τονίζει.

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *