Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Ουζουνίδης λόγω Μπακασέτα

1Παρατηρώντας κάποιος προσεκτικά τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των play off, στην οποία ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0, μπορούσε να διακρίνει ότι ενοχλήθηκε πολύ ο Έλληνας τεχνικός από τις εξελίξεις στο θέμα Μπακασέτα.

Ο 47χρονος προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, χωρίς ο δεύτερος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και στη συνέντευξη Τύπου έδειξε τη δυσαρέσκειά του.

«Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης το ότι δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ για αυτά τα παιχνίδια. Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τη «Goal» ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς της διοίκησης στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και όχι μόνο και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μετά το τέλος των play off.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *