Σκαρμούτσος: Έριξα τη γυναίκα μου με κόλλυβα

Σκαρμούτσος: Έριξα τη γυναίκα μου με κόλλυβα

«Με πείραξε ότι γράφτηκε ότι ήμουν πολύ δύσκολος» είπε για το MasterChef

Για τη γνωριμία με τη γυναίκα του και τον τρόπο που την… έριξε μίλησε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Είναι ο τρίτος γάμος και τελευταίος. Το λέω με σιγουριά. Ήμουν ο πρώτος που έβγαλε για πρωινό τα κόλλυβα. Αφού της είχα φτιάξει 1-2 ορεκτικά της έβγαλα γλυκό κόλλυβα, οπότε είναι αυτό που της έχει μείνει» είπε στην κάμερα του «Πρωινού».

Στη συνέχεια μίλησε και για το MasterChef.

«Αγαπημένο πρότζεκτ! Είναι το πρότζεκτ που με ανέδειξε. Φέτος δεν έχω προλάβει να το δω. Βλέπω άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Εκπομπές από το εξωτερικό, σε ότι να κάνει με μαγειρική. Για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να μην το κάνω, να μην το υπηρετήσω φέτος. Θεωρώ ότι καλώς έπραξα εκ των υστέρων και δεν το μετανιώνω. Αν ήθελα να είμαι, πιστεύω ότι θα ήμουν. Θεώρησα ότι δεν μπορούσα να υπηρετήσω αυτό που ήθελε το κανάλι, προφανώς τα στοιχεία ριάλιτι. Δεν ήμουν σε φάση και ούτε ήθελα να το κάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ» είπε.

Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις κάνει κάτι για αρκετά χρόνια και το έχεις δει και έχεις ζήσει πολύ, οποιαδήποτε αλλαγή σου φαίνεται λίγο περίεργη. Και δεν είσαι σίγουρος αν μπορείς να την υπηρετήσεις ή όχι. Εγώ θεώρησα ότι δεν μπορούσα. Οι δρόμοι μας χωρίστηκαν μια χαρά. Δεν μπορούσα να ζητήσω να μην γίνουν οι τροποποιήσεις τότε, μπορούσα να τους πω ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω εγώ. Εμένα αυτό που με πείραξε είναι ότι γράφτηκε ότι ήμουν πολύ δύσκολος, ότι αργούσα στα γυρίσματα κλπ.. Ήμουν ο πρώτος που πήγαινα και πολλές φορές και με καφέ για όλους και ήμουν από τους τελευταίους που έφευγε».


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *