ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΠΑ 2

Συνεχίζοντας την αναφορά μου στην πάθηση ΚΑΤΑΡΑ που ακούει στο όνομα Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και τα παιχνίδια που παίζονται με τους ασθενείς της σε πολλά (ευτυχώς όχι σε όλα) ΚΕ.Π.Α, θα πούμε κάποιες λεπτομέρειες για να μαθαίνει ο κόσμος για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασθενείς όχι μόνο από τις επιτροπές, αλλά και από τα φάρμακα, τις ΑΓΩΓΕΣ που παίρνουν….
ΑΓΩΓΕΣ, που κάποιοι τις βάφτισαν «θεραπείες», έτσι για να έχουν να λένε. Θα επαναλάβω λοιπόν για πολλοστή φορά, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ…

Θα αναρωτηθούν κάποιοι και δικαιολογημένα, «πως είναι δυνατόν τόσα χρόνια ΕΡΕΥΝΕΣ και μάλιστα «επιδοτούμενες» με πολύ χρήμα, και το μόνο που βγήκε από αυτές, να είναι απλά η «καθυστέρηση» και όχι η θεραπεία; Και αφού ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία, γιατί βάφτισαν τις φαρμακευτικές αγωγές θεραπείες;»
Θα επαναλάβω και κάτι άλλο που έγραψα πολλές φορές…
Προσωπικά πιστεύω πως έχουν βρεθεί θεραπείες για ΟΛΑ τα χρόνια νοσήματα, και φυσικά, και για την Σκλήρυνση.
Μόνο που «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»… Τη θυμάστε αυτή την Ατάκα του αξέχαστου Σπύρου Καλογηρου; Εδώ ταιριάζει. Γιατί έτσι και γίνουν καλά οι ασθενείς με ΣΚΠ, οι φαρμακοβιομηχανίες θα βάλουν λουκέτο. Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα.
Στη χώρα μας, είναι πολλές χιλιάδες οι ασθενείς με την ασθένεια αυτή.
Φάρμακο γνωστής εταιρίας κοστίζει 1643,43 ευρώ το κουτί, δόση για έναν μήνα, για την ακρίβεια, 28 ημέρες.
Σκεφτείτε λοιπόν, αυτό το φάρμακο να το παίρνουν 1000 άτομα. Πόσο μας κάνει στο σύνολο σε ευρώπουλα; Την κάνατε την πράξη;
Και μιλάμε ΜΟΝΟ για ΕΝΑ σκεύασμα…
Και πριν κλείσω αυτή την παρένθεση περί ΑΓΩΓΩΝ, να σημειώσω πως κάθε μια από αυτές, είναι και μια «νάρκη» για τον οργανισμό του κάθε ασθενή, ο οποίος (για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους) είναι το Δωρεάν πειραματόζωο των φαρμακοβιομηχανιών.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα πούμε σε άλλο άρθρο.
Πάμε τώρα στα ΚΕΠΑ.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάγονται όχι στο υπουργείο υγείας. Μιας και λειτουργούν βάσει «λίστας», πιο πολύ θα ταίριαζε το υπουργείο εμπορίου, γιατί αντιμετωπίζουν τα περισσότερα τους ασθενείς σαν «αντικείμενα» και όχι σαν ανθρώπους. Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ «λίστα παθήσεων», η «εμπλουτισμένη» με ακόμα 100 παθήσεις, σύνολο 143 (άντε να τις χιλιάσετε) ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΤΕΟ των ασθενών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι το όπλο του κάθε γιατρού, η διευθυντή, σε συνδυασμό με την ΑΓΝΟΙΑ του για τα συμπτώματα των ασθενών με ΣΚΠ για να ΣΦΑΖΟΥΝ κόσμο στις επιτροπές.
Πολλές είναι οι καταγγελίες στα διάφορα forum ασθενών οι οποίοι «κόπηκαν» γιατί οι γιατροί των επιτροπών αφού είδαν τον ασθενή να μπορεί να περπατά, ΧΩΡΙΣ να δουν τον φάκελο με τις εξετάσεις, τον διέγνωσαν «χωρίς πρόβλημα» και τον έδιωξαν. Αν μιλήσουμε και για την συμπεριφορά ορισμένων;
Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Η «λίστα» με τις παθήσεις. Ένα ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟ που το συνέταξαν στο πόδι (αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά γιατροί), προκειμένου να κόβουν από τις επιτροπές κοσμάκη.
Η «λίστα», με τις τεράστιες ελλείψεις της, που σύμφωνα με αυτήν, έχουμε ασθενείς με ΣΚΠ πολλών ταχυτήτων.
Θα έχουμε και άλλα πολλά.
Δεν τελειώνουμε εδώ.
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected] Labels Άρθρα Αναγνωστών, Υγεία Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *