Σκληρό βίντεο: Αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση βάζοντας να τον δαγκώσει ένα Βlack Μamba

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και στο οποίο ένας γνωστός Ρώσος ειδικός φιδιών κατέγραψε τον εαυτό του να πεθαίνει σε livestream, αφού τον δάγκωσε ένα φίδι Βlack Μamba που είχε ως κατοικίδιο.

Απελπισμένος από το άδοξο τέλος του γάμου του, ο 31χρονος Άρσλαν Βαλέεφ από την Αγία Πετρούπολη, άφησε το Βlack Μamba να τον δαγκώσει στο δάχτυλο.

Σε στιγμιότυπο του βίντεο παρακαλεί τους θεατές να καλέσουν την πρώην σύζυγό του, την ώρα που αργοσβήνει μπροστά στην κάμερα, μουδιάζοντας όσο το δηλητήριο του φιδιού περνά στο αίμα του.

Το δάγκωμα και η στιγμή του θανάτου του δεν φαίνονται στο βίντεο, αλλά ο blogger και πρώην υπάλληλος του ζωολογικού κήπου έδειξε στην κάμερα και τους θεατές το δαγκωμένο δάχτυλό του.

Στο τέλος του πλάνου, σηκώθηκε από την καρέκλα του και φεύγει από το πλάνο, πιθανότατα πηγαίνοντας προς το μπάνιο. Πέθανε λίγη ώρα μετά.

Ο Άρσλαν και η σύζυγός του Κάτια ήταν διάσημοι στη Ρωσία για τα κανάλια στο YouTube σχετικά με τα φίδια και τις κατοικίδιες λύγκες τους, με χιλιάδες followers.

Σημειώνεται ότι το νευροτοξικό δηλητήριο του Βlack Μamba είναι το ισχυρότερο και ο θάνατος επέρχεται από λίγα λεπτά μέχρι λίγες ώρες.

https://youtu.be/aoRcgKkEMEw

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *