Σκουρτόπουλος: “Ο Γιάννης δεν προσγειώθηκε από άλλο πλανήτη”

Σκουρτόπουλος: "Ο Γιάννης δεν προσγειώθηκε από άλλο πλανήτη"

Σίγουρος πως η Ελλάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με στόχο να είναι πανέτοιμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος (VIDEOS).

Χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, κράτησε μετά την άνετη νίκη επί της Ουγγαρίας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε εκτενώς στον MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο, την ώρα που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στεκόταν στο περιφερειακό σουτ που πρέπει να βελτιωθεί και ο Γιώργος Παπαγιάννης στην καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: "Είμαστε σε μια δύσκολη προπονητική εβδομάδα, με πολλή κούραση, δουλεύουμε καθημερινά με διπλές προπονήσεις. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με τις αρχικές τοποθετήσεις και σε αυτό το κομμάτι πάμε καλά. Μέχρι τώρα η πορεία είναι θετική, η δουλειά πηγαίνει καλά, με πολύ καλό κλίμα και διάθεση.

Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά σε άμυνα κι επίθεση. Ο Γιάννης δεν προσγειώθηκε από άλλον πλανήτη και θα βρει τις λύσεις πολύ γρήγορα. Δουλεύει και στο σουτ και το θέμα είναι να δουλέψουμε και στον ελεύθερο συμπαίκτη. Έχει τεράστια διάθεση όπως και όλα τα παιδιά για να λειτουργήσει με βάση τις ανάγκες της ομάδας.

Έχουμε δύο εξαιρετικούς δημιουργούς και δύο παιδιά πολύ δυνατά στο ποστ. Τώρα ξεκινάμε να ανοίγουμε το γήπεδο και μετά να βρούμε τη χημεία στην επίθεση. Ακόμη κι αν ήμασταν άστοχοι, βρήκαμε κάποια καθαρά σουτ με καλή κυκλοφορία. Πιστεύουμε πως όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα θα παίξουν την Κυριακή και μετά στο Ακρόπολις θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και σχεδόν έτοιμοι, γιατί έχουμε άλλα τρία φιλικά στην Κίνα. Πρέπει να πάμε με το σωστό ρυθμό και να κορυφώσουμε στην Κίνα".

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: "Η διάθεση, η χημεία και η όρεξη είναι όπως στα παράθυρα. Δουλεύουμε καθημερινά για να βρεθούμε μεταξύ μας, για να είμαστε έτοιμοι στην Κίνα. Όλοι είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στην Εθνική, ο καθένας δίνει το 100% και αυτά τα χαμόγελα είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης που έχουμε μεταξύ μας. Έχουμε τα πάντα σε ό,τι αφορά στο μπασκετικό κομμάτι, αλλά χρειάζεται προσοχή για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και το θέμα του σουτ, για να βγάζουμε μέσα από ομαδικό παιχνίδι τις καλύτερες προϋποθέσεις".

Γιώργος Παπαγιάννης: "Ευχαριστούμε τον κόσμο, το γήπεδο ήταν γεμάτο και μας χαροποιεί πολύ αυτό. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ψηλά κορμιά και αυτό είναι ένα από τα ατού μας. Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, σίγουρα υπάρχει θέληση από όλους τους παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε χημεία και διάθεση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε φτάσει πολλές φορές κοντά στην πηγή και θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) δίνει το κάτι παραπάνω και είναι τεράστιο κεφάλαιο η παρουσία του".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *