Σοκαριστική αποκάλυψη για την Angelina Jolie! Έπαιρνε μέρος σε όργια σε σέξ κλάμπ του Hollywood

1Δεκάδες «ξαναμμένοι» διάσημοι βρίσκονται στη λίστα του πιο διάσημου ερωτικού κλάμπ στο Χόλιγουντ.

Το κλάμπ του σεξ Snctm διοργανώνει κάθε μήνα πάρτι για μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα και πλούσιους swingers. Μετά από έρευνα, το Radaronline έμαθε πως η αμφιφυλόφιλη Αντζελίνα Τζολί, ο πρώην σύζυγος της πλέον Μπραντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπίλ Μάχερ έχουν εκπληρώσει τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες εκεί, όπως μεταδίδει και το newsit.gr.

Λίγους μόνο μήνες πριν από τον χωρισμό βόμβα για το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ πήγαν στη διάσημη λέσχη όπου οι καλεσμένοι φορούν μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους όπως συνέβαινε και στην ταινία «Eyes Wide Shut» όπου είχαν πρωταγωνιστήσει η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρούζ.

«H Άντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar. «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο φίλος της Μπράντ Φαλκουκ, παραγωγός του Glee, είναι θαμώνες στο κρησφύγετο της ανομίας. «Έχει διάσημο blog και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη Δάμον Λόουνερ. Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…».

Οι διανοούμενοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο» που συνήθως διεξάγεται σε αρχοντικό στο Beverly Hills, αλλά πρέπει να περάσουν μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπουν την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια.

Μεταξύ των διάσημων επισκεπτών είναι και ο πολιτικός σχολιαστής Μάχερ, με τον 60χρονο να είναι συχνός θαμώνας στο Playboy Mansion και γνωστός για τη λίμπιντό του. Στο σκανδαλώδες βιβλίο «Confessions of a Video Vixen» η Καρίν Στέφανς αποκάλυψε πως το σεξ με τον Μάχερ ήταν εκρηκτικό και εκπληκτικό.

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *