Σοκαριστικό βίντεο από Παρίσι: Δολοφονούν εν ψυχρώ με σφαίρα στο κεφάλι Γάλλο τραυματισμένο αστυνομικό (video)

1Βίντεο γροθιά στο στομάχι βλέπει το φως της δημοσιότητας με τους ισλαμιστές εγκληματίες να σκοτώνουν εν ψυχρώ Γάλλο αστυνομικό, τη στιγμή που τους παρακαλούσε να μην του ξαναρίξουν.

Η Γαλλία πληρώνει τα εγκληματικά της λάθη στη μεταναστευτική της πολιτική, κάτι που παρομοίως κινδυνεύουν να πληρώσουν και χώρες, όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Αυστρία, αλλά και σύντομα η Ελλάδα.

Όλες έχουν ένα κοινό. Έχασαν τον χριστιανικό τους χαρακτήρα, και καποια υπερεθνικά κέντρα εξουσίας τις οδήγησαν στον επιβαλλόμενο με το “έτσι θέλω” αθεϊσμό, και στην αποδοχή, των ισλαμιστών στο ευρωπαϊκό έδαφος. Στην Ελλάδα έχουμε παρόμοια πορεία και εντέχνως χτυπιέται στη συνείδηση του Έλληνα η Ορθοδοξία, και ο πατριωτισμός.

Στη Γαλλία σπέρνουν όσα θέρισαν, εδώ είναι αργά να αλλάξουμε “σπορά”;

Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύει η Daily Mail από τη στιγμή που οι τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ έναν αστυνομικό, κατά την επίθεση στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.

Οι μασκοφόροι, μετά την πράξη τους, επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και διαφεύγουν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και τα social media δημοσιεύουν ακατάπαυστα φωτογραφικό υλικό από την τρομοκρατική επίθεση στη καρδιά του Παρισιού, στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.

Σε μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φέρεται να απεικονίζονται οι δράστες της αιματηρής επίθεσης.Στην εικόνα, εμφανίζονται δυο άντρες μασκοφόροι να σημαδεύουν με όπλα ένα περιπολικό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *