Σταμάτης Γονίδης: «Ο Νότης Σφακιανάκης να τραγουδάει περισσότερο και να μιλάει λιγότερο»

1Το όνομα του Νότη Σφακιανάκη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο των συναδέλφων του. Μετά το «μαζέψου» που του «έστειλε» ο Αντώνης Ρέμος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Σταμάτης Γονίδης έκανε το δικό του σχόλιο για το Νότη.

«Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής, επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου», είπε.

Και μετά την αναφορά του στο όνομα της Άντζελας, ο Σταμάτης συνέχισε: «Έχουμε συνεργαστεί τρεις φορές. Αν θα το έκανα και δεύτερη φορά θα φαινόταν ότι πήγαινα καθαρά και μόνο για να πάρω το μεροκάματο. Με την Άντζελα δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα».

Έκανε όμως και τη δική του αυτοκριτική χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «αμαρτωλό» και «αγνώμων»: «Όλοι μας κάνουμε αμαρτίες. Νομίζω πως όταν μπορείς να επιβιώνεις σε μια τέτοια εποχή, πρέπει να αισθάνεσαι το χέρι βοηθείας του Θεού. Εμένα ο Θεός μου έδωσε επιτυχίες, γέμιζα τα μαγαζιά και μέσα μου δεν ήμουν καλά. Αυτό είναι αχαριστία. Ένιωθα ένα κενό».

Δήλωσε, ακόμα, στο «Εγώ Weekly» ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια δεν ικανοποιούταν με τίποτα: «Ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε. Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στεναχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς. Ότι και να κάνεις δεν μετρά».

Μίλησε ανοιχτά επίσης ότι και για την μεγάλη περίοδο κατάθλιψης που πέρασε: «Πέρασα κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούσα να εντοπίσω τι μου συμβαίνει. Τα άρρωστα κομμάτια μου τα πέταξα μόνος μου από πάνω μου. Μιλούσα πολύ με φίλους μου και διάβαζα».

Τέλος, δε δίστασε να αναφερθεί στα ναρκωτικά, που όπως είχε πει στο παρελθόν είχε δοκιμάσει, εξηγώντας ότι «για μένα αυτό είναι μακρινό παρελθόν. Στη ζωή μου δε θα ξανάκανα τα ίδια λάθη»

Πηγη lifestyle

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *