Στην Αθήνα ο Μπέντο!

1Όλα δείχνουν πως ο Πάουλο Μπέντο θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά θα πάρει τη θέση του Βίκτορ Σάντσεθ. Μέχρι το απόγευμα αναμένονται εξελίξεις, πιθανότατα και ανακοινώσεις.

Ο 47χρονος προπονητής, που έκανε αξιόλογη καριέρα ως ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα και Σπόρτιγκ μετρώντας και 35 συμμετοχές, άρχισε την καριέρα του στους πάγκους από τις υποδομές της Σπόρτινγκ το 2004.

Αποτέλεσε τον πρώτο προπονητή της ομάδας της Λισαβόνας από το 2005 μέχρι το 2009 κατακτώντας δύο φορές το Κύπελλο. Το 2008 υπήρχε φημολογία πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον προόριζε για τη θέση του βοηθού του στη Μαν. Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Κάρλος Κεϊρός.

Το 2010 ανέλαβε την εθνική Πορτογαλίας και το Σεπτέμβριο του 2014 απολύθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον Φερνάντο Σάντος να τον διαδέχεται.

Το Μάιο του 2016 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά αναλαμβάνοντας την Κρουζέιρο στη Βραζιλία, αλλά στις 25 Ιουλίου απολύθηκε.

Εφόσον ο Μπέντο υπογράψει θα γίνει ο τέταρτος Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού από το 2013, καθώς είχαν προηγηθεί οι Λεονάρντο Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *