Στην Πάτρα οι «πρόσφυγες» οπλοφορούν και στο Α. Αιγαίο η FRONTEX συνεχίζει τις «διασώσεις»

Τις περίφημες «διασώσεις» συνεχίζει τόσο η FRONTEΧ όσο και το ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο επιτείνοντας το κλίμα διάλυσης στο σύστημα ασφαλείας που υπάρχεις στην περιοχή.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα πλέον οι παράνομοι μετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα οπλοφορούν κανονικότατα όπως απέδειξε το συμβάν με την δολοφονία Αφγανού στην Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ΛΣ σκάφος της FRONTEΧ προχώρησε στον εντοπισμό και στη συνέχεια στη μεταφορά στις ελληνικές ακτές 58 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν φτάσει ανοικτά από το λιμάνι της Μυτιλήνης!
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Το σκάφος της FRONTEΧ αμέσως και χωρίς χρονοτριβή προέβη στην περισυλλογή των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Οι αλλοδαποί μετά την καταγραφή των στοιχείων τους θα μεταφερθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ του νησιού πριν αφεθούν σταδιακά ελεύθεροι. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *