Στην τελική ευθεία του Εσιέν

1Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συζητάει τους όρους του συμβολαίου και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων στον Γκανέζο μέσο.

Η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι γνωστή: προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στον διεθνή άσο και προσφέρει κάποια μπόνους επίτευξης στόχων (κατάκτηση τίτλου και άλλα) που μαζί με τα εισιτήρια που έχει ζητήσει ο παίκτης ανεβάζουν το κόστος πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ μικτά.

Χθες υπήρξαν ξανά επαφές με την πλευρά του 32χρονου χαφ, όμως το επόμενο διήμερο θεωρείται κρίσιμο για την έκβαση της υπόθεσης. Από σήμερα θα αναλάβει δράση και ο Τάκης Φύσσας, με τις πληροφορίες να θέλουν το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στο σαββατοκύριακο (είτε θετικά είτε αρνητικά).

Παίρνει σειρά ο Αμπέντ

Μόλις τελειώνει το θέμα με τον Εσιέν, στον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούν πιο «ζεστά» με την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ. Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και τον βρετανικό σύλλογο, ενώ στόχος είναι οι συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.

Ο Αλγερινός μέσος είναι ενήμερος για όλες τις επαφές, αλλά αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεσή του, τότε θα ασχοληθούν με μία εναλλακτική περίπτωση που έχουν στα υπ’ όψιν τους στο «τριφύλλι».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *