Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Λαΐφης

1Την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του, εν όψει του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ξεκινήσει από τώρα να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ του «Δικέφαλου» του Βορρά και ανάμεσά τους βρίσκεται και το όνομα του 22χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Ο Λαΐφης είναι δυο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της μεγαλονήσου και στα θετικά είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις. Ο Κύπριος παίκτης αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, όμως έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άρνεσεν είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο απόκτησης του νεαρού παίκτη.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι σχέσεις των διοικήσεων των δυο ομάδων βρίσκεται σε καλό επίπεδο, μετά τον πρόσφατο δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη. Ο Λαΐφης δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζει ο Άρνεσεν από τώρα για τον Ιανουάριο.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *