Στο ίδιο εστιατόριο πήγαν Ντρέιμοντ Γκριν και Ντρέικ

Στο ίδιο εστιατόριο πήγαν Ντρέιμοντ Γκριν και Ντρέικ

Ο Ντρέικ και ο Ντρέιμοντ Γκριν συναντήθηκαν στο ίδιο εστιατόριο το βράδυ της Παρασκευής, δείχνοντας ότι τα φαινόμενα (ο "καυγάς" τους μετά τον 1ο τελικό) πολλές φορές απατούν.

Ποιος είπε ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Ντρέικ έχουν πρόβλημα ο ένας με τον άλλον; Σύμφωνα με το nbcsports.com οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (31/5) σε γνωστό εστιατόριο του Τορόντο, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Scotiabank Arena, εκεί όπου ήταν μεταξύ άλλων και ένας συμπαίκτης του πάουερ φόργουορντ των Γουόριορς, ο Αλφόνζο Μακκίνι.

Νωρίτερα ο Γκριν είχε φροντίσει να υποβαθμίσει την στιχομυθία που είχαν αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου τελικού, όταν ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλεσε τον παίκτη του Γκόλντεν Στέιτ "σκουπίδι". "Έλεγε βλακείες. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο κόσμος μεγαλοποιεί τα πάντα. Όταν κάποιος λέει κάτι κακό σε κάποιον, όλοι λένε: θεέ μου, μισούν ο ένας τον άλλον. Είναι απλά μία τυπικά υπερβολική αντίδραση σε έναν κόσμο της υπερβολής", είπε την παραμονή του 2ου τελικού ο Γκριν.

Σύμφωνα με το nbcsports.com η φιλία του Γκριν με τον Ντρέικ υφίσταται εδώ και τρία χρόνια… "Νομίζω ότι ο κόσμος το κάνει μεγαλύτερο θέμα απ' ότι είναι. Ο Ντρέικ είναι φίλαθλος. Μιλάει και επειδή είναι ο Ντρέικ, συγκεντρώνει πάνω του μεγαλύτερη προσοχή. Έχει δουλέψει για να γίνει αυτό που είναι και θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ελευθερία. Εμένα δεν με πειράζει. Είναι διασκεδαστικό", πρόσθεσε ο All-Star των Γουόριορς.

Photo credits: AP Photo/Craig Mitchelldyer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *