Στο Ηράκλειο τo 1o Gay Pride της Κρήτης

5Το πρώτο «Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για την απελευθέρωση φύλου, σώματος και σεξουαλικότητας» στην Κρήτη προγραμματίζεται για φέτος το καλοκαίρι στο Ηράκλειο!

Το πάρκο Γεωργιάδη, στις 26 και 27 Ιουνίου θα πάρει χρώμα “Υπερηφάνειας”, αφού ο Δήμος Ηρακλείου φέρεται να έχει αποδεχτεί το σχετικό αίτημα από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μέσω της σελίδας τους στο facebook LGBTQIplus Pride Κρήτης, «Είναι πλέον και επίσημο! To 1o pride της Κρήτης θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Ιουνίου στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Σας περιμένουμε όλους και όλες να μας στηρίξετε προσθέτοντας το δικό σας χρώμα…».

Οι διοργανωτές συναντήθηκαν με την αρμόδια αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη και πήραν την έγκριση να προετοιμάσουν την εκδήλωση τους.

Σε μήνυμά τους σημειώνουν τα εξής: «Η δημοτική Αρχή δέχτηκε να μας παραχωρήσει το πάρκο Γεωργιάδη, στο οποίο θα διεξαχθεί το 1ο lgbtqi+ pride Κρήτης, που θα αποτελέσει Φεστιβάλ Ορατότητας για την Απελευθέρωση Φύλου Σώματος και Σεξουαλικότητας. Ραντεβού στις 26 & 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο! Διεκδικούμε ισότιμη συνύπαρξη, κάνουμε τις πόλεις τα χωριά και τα νησιά πολύχρωμα!».

Πηγη nooz

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *