Στο Μόναχο οι “μικροί” του Παναθηναϊκού για το Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague

Στο Μόναχο οι "μικροί" του Παναθηναϊκού για το Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού θα πάρει μέρος στο Adidas Next Generation Tournament που θα διεξαχθεί στο Μόναχο, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Μαΐου.

Μία μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (24/1) για το Μόναχο, όπου θα πάρουν μέρος από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου στο Adidas Next Generation Tournament της Euroleague, με στόχο την πρόκριση στο τελικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο περιθώριο του Final Four της Βιτόρια τον προσεχή Μάιο.

Στον 2ο όμιλο του τουρνουά το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει την Αλμπα Βερολίνου (25/1, 14:00), την Ουλμ (26/1, 17:30) και την Ρεάλ Μαδρίτης (26/1, 11:30), η οποία μετράει πέντε σερί προκρίσεις στην τελική φάση και προβάλει και φέτος ως το μεγάλο φαβορί. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο τουρνουά μετά την παρουσία του το 2017, όταν δεν σημείωσε καμία νίκη.

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, θα προκριθεί αυτομάτως στον τελικό του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη πρώτη του άλλου ομίλου (1ο), στον οποίον συμμετέχουν οι Μπάγερν , Μακάμπι, Παρτιζάν και Σκαϊλάινερς. Η νικήτρια του τελικού θα προκριθεί αυτομάτως στην τελική φάση του Μαΐου, όπου έχει προκριθεί ήδη η Βαλένθια.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *