Συγκάηκες στα Μπούτια ή τους Γλουτούς; Δες 6 Έξυπνα Κόλπα για να ανακουφιστείς από τους Ερεθισμούς!

1Δεν είναι ένα θέμα που συζητιέται αλλά πολλοί επηρεάζονται από αυτό. Πρόκειται για το σύγκαμα στους μηρούς. Είναι ένα πρόβλημα που δεν επηρεάζει μόνο γυναίκες ή παχύσαρκους, όπως θα νόμιζε κανείς. Αυτό μπορεί να προκληθεί ακόμα και από λάθος τοποθέτηση των ποδιών.

Όταν αυτό συμβαίνει, το να φορέσετε μία φούστα ή ένα μπικίνι φαντάζει με εφιάλτης. Το πρόβλημα αυτό είναι πιο έντονο το καλοκαίρι και μπορεί πραγματικά να σας καταβάλλει. Αλλά σας έχουμε ευχάριστα νέα! Με αυτά τα κόλπα που ακολουθούν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να ανακουφιστείτε από τον πόνο.

1. Σορτς αντί για φούστες
Σίγουρα μία φούστα είναι πολύ ωραία και άνετη, αλλά δεν βολεύει καθόλου όταν πρόκειται για το θέμα αυτό. Ευνοεί την τριβή ανάμεσα στα πόδια, τα οποία είναι εντελώς απροστάτευτα.

2. Χρησιμοποιήστε ζαρτιέρες όταν φοράτε φούστα
Ανάλογα το μέγεθος, μπορεί να μην φαίνονται και καθόλου. Αλλά παρόλα αυτά θα έχετε ένα πολύ καλό στρώμα προστασίας.

3. Πούδρα για μωρά
Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο στην αρχή αλλά θα σας σώσει. Απλά βάλτε λίγη πούδρα στο εσωτερικό των μηρών σας για να αποφύγετε τους ερεθισμούς.

4. Αποσμητικό
Για να αποφύγετε την εφίδρωση που έχει ως αποτέλεσμα τον ερεθισμό, βάλτε λίγο αποσμητικό στους μηρούς σας.

5. Λάδι Καρύδας
Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας. Απλά τρίψτε λίγο στους μηρούς σας. Έχει υπέροχο άρωμα και θα κάνει το δέρμα σας απαλό και εύκαμπτο.

6. Αλόη Βέρα
Ανακατεύοντας 1/4 κούπας από πράσινο τσάι, λίγο έλαιο λεβάντας και λίγο τζελ αλόης, μπορείτε να φτιάξετε την δική σας προστατευτική κρέμα. Απλά ανακατέψτε καλά και απλώστε στους μηρούς σας.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *