Συγκλονιστικός ο Πιέρια Χένρι, μεγάλη γκέλα όμως για την Ούνικς Καζάν

Συγκλονιστικός ο Πιέρια Χένρι, μεγάλη γκέλα όμως για την Ούνικς Καζάν

Ο Πιέρια Χένρι έκανε πράγματα και θαύματα, δεν έσωσε όμως την Ούνικς που ηττήθηκε στο Καζάν από την Αστανά των τρομερών Μάικλ Τζένκινς – Τζέι Τζέι Ο' Μπράιεν.

Με εντός έδρας ήττα από την Αστανά συνέχισε την πορεία της στην VTB League η Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη λύγισε σε ένα χορταστικό ματς (95-98) με τους Καζάκους, παρά το γεγονός ότι ο Πιέρια Χένρι έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στα 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 34 πόντους με 10/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 2/2 βολές, μάζεψε δύο ριμπάουντ, μοίρασε επτά ασίστ, έκλεψε τέσσερις μπάλες και συγκέντρωσε 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, την ώρα που ο Ρέιμαρ Μόργκαν είχε 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρία κλεψίματα.

Κορυφαίος της Αστανά ήταν ο Μάικλ Τζένκινς (πρώην του Άρη, τον είχε επιλέξει ο Πρίφτης) που σκόραρε 24 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 9/9 βολές, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Τζέι Τζέι Ο' Μπράιεν, ένας 26χρονος περιφερειακός που είχες 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ένα μπλοκ για να συγκεντρώσει 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 34:50.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *