Συλλυπητήρια από Λίγκα και ΟΦΗ για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Συλλυπητήρια από Λίγκα και ΟΦΗ για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και η οικογένεια του ΟΦΗ έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος είχε καρδιακό επεισόδιο στο Γεντι Κουλέ πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Η ανακοπή καρδιάς, που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, της αγαπημένης του ομάδας, με την ΑΕΚ (1-0), αποδείχθηκε μοιραία. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δεικτάκης, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στις 8 σήμερα το πρωί.

Η Super League εξεδωσε ανακοίνωση:

"Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος Δεικτάκης επί δεκαετίες υπηρέτησε τον ΟΦΗ, ως ποδοσφαιριστής και ως μέλος της διοίκησής του".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη. Ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, σκύβουμε το κεφάλι και, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, θρηνούμε για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη. Ενός ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ μας, χάνοντας τη ζωή του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο γήπεδό μας. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά.

Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας απο εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνησε όλους.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα απο τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του.

Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη!

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια.

Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!".

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *