Συνάντηση με Χέμεθ η ΑΕΚ

1Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Πάκο Χέμεθ. Ο προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι για να μιλήσει μαζί του. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» αναμένεται να μεταβεί ίσως και στο τέλος της εβδομάδας στην Ισπανία για το ραντεβού. Εφόσον η Ράγιο υποβιβαστεί θεωρείται δεδομένο πως ο 46χρονος προπονητής θα αποχωρήσει από τον πάγκο της μετά από τέσσερα χρόνια.

Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο για να αναλυθούν όλα τα δεδομένα για το θέμα προπονητή. Πέραν του Πάκο Χέμεθ στη λίστα είναι οι Αμπελάρδο (Χιχόν), Μαρτίν Αρουαμπαρένα (που σύμφωνα με τη SportDay θα ταξιδέψει στην Αθήνα), Μίροσλαβ Τζούκιτς και Φιλίπ Μοντανιέ. Για τον τελευταίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Εσπανιόλ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την παρακολούθηση παικτών, αν και πριν την πρόσληψη προπονητή είναι δύσκολο να υπάρχουν εξελίξεις. Ο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε χθες την αναμέτρηση Χετάφε-Χιχόν (1-1) με το βλέμμα του κυρίως στον 25χρονο Ισπανό εξτρέμ Τζόνι, που φέτος έχει 4 γκολ και 9 ασίστ σε 35 ματς και μένει ελεύθερος, καθώς και τον 20χρονο Ουρουγουανό φορ Σανάμπρια, που ανήκει στη Ρόμα και μετρά φέτος 11 γκολ σε 28 εμφανίσεις. Σταθερά στη λίστα είναι ο 22χρονος εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, Έκτορ Βιγιάλμπα, για τον οποίο έχουν ήδη γίνει επαφές, ενώ πάντα αναζητείται ένας στόπερ-ηγέτης.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *