Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / PAOK - PANATHINAIKOSΔύο μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και παρότι ο χρόνος πιέζει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει να ηγηθεί της ομάδας στη δύσκολη επόμενη μέρα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με βοηθό τον Νίκο Παππά (απλή συνωνυμία με τον παίκτη) έχουν αναλάβει την ευθύνη των προπονήσεων, αλλά δεν πρόκειται να «τρέξουν» την ομάδα ως το τέλος της σεζόν και αναζητείται μια πιο… μόνιμη προσωρινή (δηλαδή ως το τέλος της σεζόν) λύση.

Όσο περνούν οι μέρες, το ενδεχόμενο να πάρει τα ηνία ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πλαισιωμένος από κάποιον Έλληνα ή έστω γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας προπονητή κερδίζει πόντους. Άλλωστε ο «Φράγκι» τα είχε πάει περίφημα πέρσι, όταν μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη (που κάνει πολύ καλή δουλειά στον Άρη, ο οποίος είναι σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας και δεν το συζητά να τον αφήσει) οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση δεν πρέπει να αργήσει. Κι αυτό γιατί ο νέος προπονητής θα κληθεί να προετοιμάσει την ομάδα για τα play offs που θα αρχίσουν την επόμενη Τετάρτη, αλλά και να κάνει τουλάχιστον μια επιλογή ξένου. Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα της εξέτασης δεύτερου δείγματος του Τζέιμς Γκιστ κι αμέσως μετά να ανακοινωθεί η τιμωρία του, που όλα δείχνουν πως θα καλύπτει όλη τη φετινή σεζόν. Ήδη οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά για παίκτη να τον αντικαταστήσουν, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο και για μια ακόμη προσθήκη, αλλά άγνωστο σε ποια θέση. Οι νταμπλούχοι έχουν δικαίωμα δύο αλλαγών σε ξένους, αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού μετά η σχετική προθεσμία λήγει.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *