Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το καμένο πτώμα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

1Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για υπόθεση με το καμένο πτώμα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, καθώς έπειτα από δυο 24ωρα δεν έχουν ταυτοποιήθει.

Σύμφωνα με την Espresso το πιθανότερο είναι άτυχος άνδρας να μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε, νεκρός και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα καμένου σχοινιού στα πόδια του, αλλά και ταινίας στα χέρια του.

Επίσης ο τρόπος θανάτου είναι ο πλέον φριχτός, καθώς φαίνεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πως άτυχος άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών, δεν έχει τελικά πυροβοληθεί, αλλά οι δολοφόνοι του έχουν στην κυριολεξία πολτοποιήσει το πρόσωπο, χτυπώντας τον με κάποιο αντικείμενο, το οποίο μάλιστα προκάλεσε τρύπες στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε άλλη περιοχή και στην συνέχεια, αφού οι δράστες τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον μετέφεραν με όχημα στα Λιμανάκια, όπου του έβαλαν φωτιά και κατά πάσα πιθανότητα τον έκαψαν ζωντανό. Αυτό θα διαπιστωθεί έπειτα από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν στην τραχεία του αγνώστου άνδρα ίχνη αιθάλης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν αποτυπώματα από δυο δάχτυλα του νεκρού, καθώς τα χέρια του ήταν καμμένα, πλην όμως το θύμα δεν είναι άτομο σεσημασμένο και κατά συνέπεια καταχωρημένο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης στα μπράτσα του υπάρχουν τατουάζ, από τα οποία όμως είναι εμφανή λόγω της καύσης μόνο μερικά τμήματα, από τα οποία οι αστυνομικοί ξεχώρισαν ορισμένα γράμματα που μοιάζουν με ελληνικά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος, με δεδομένο το γεγονός πως η περιοχή, εν προκειμένω τα Λιμανάκια, είναι από παλιά στέκι ομοφυλοφίλων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *