Σφαιρόπουλος: “Γι’ αυτό δεν παίζει πολύ ο Πάργκο”

Σφαιρόπουλος: "Γι' αυτό δεν παίζει πολύ ο Πάργκο"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δεύτερη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Χάποελ Τελ Αβίβ φάνηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Τζέρεμι Πάργκο βρέθηκε για λίγα μόνο λεπτά στο παρκέ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά πάτησε το γκάζι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι έκανε το 2-0 στη σειρά με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, μετά το 85-72 στην έδρα της τελευταίας. Πλέον, αναζητά ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να περάσει στην τετράδα του πρωταθλήματος Ισραήλ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών.

"Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, το ματς ήταν ντέρμπι για 40 λεπτά. Αλλά τα καταφέραμε. Δείξαμε ποιότητα και χαρακτήρα, με καλές αποφάσεις και καλά σουτ. Κερδίσαμε επειδή είμαστε καλύτεροι. Και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο τρίτο ματς", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, που στη συνέχεια μίλησε για τον Τζέρεμι Πάργκο που έπαιξε μόλις 4 λεπτά (0/1 τρίποντο).

"Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας τα λεπτά που ο Πάργκο βρίσκεται στο παρκέ κι αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει", ήταν η ατάκα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ στο πρόσωπο του Νέιτ Γουόλτερς.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *