Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Από την παράταξη του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα εκλέγονται 7 δημοτικοί σύμβουλοι. Τους περισσότερους σταυρούς συγκέντρωσαν οι Δρόσος Τσαβλής, Γεώργιος Αβαρλής, Μαρία Καραγιάννη, Στεφανία Τανιμανίδου, Ναταλία Βαρσαμή, Δημήτρης Δαγκλής και Παναγιώτης Καρασαββίδης.

Από τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου που εκλέγει 11 δημοτικούς συμβούλους, τους περισσότερους σταυρούς συγκέντρωσαν οι Βασίλης Γάκης, Δέσποινα Αηδονά, Ελευθέριος Αρβανίτης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Σωκράτης Δημητριάδης, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Σάκης Τζακόπουλος, Δήμητρα Ακριτίδου, Μιχάλης Κούπκας και Στέφανος Γωγάκος. Στην Τριανδρία, πρώτος σε σταυρούς ήταν ο Σταύρος Καλαϊτζίδης.

Από επτά δημοτικούς συμβούλους εκλέγουν οι συνδυασμοί του Γιώργου Ορφανού και της Κατερίνας Νοτοπούλου. Στον συνδυασμό του κ Ορφανού προηγούνται σε σταυρούς οι Γιώργος Κούδας, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Στυλιανός Λιακόπουλος, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Θεόφιλος Πατέλης και Χριστίνα Αρχοντή.

Από την κα Νοτοπούλου προηγούνται σε σταυρούς οι Ρία Καλφακάκου, Μαρία Αγαθαγγελίδου, Έλλη Χρυσίδου, Μαρία Πασχαλίδου, Μαρία Αρβανιτίδου και η Δήμητρα Αλεξίου Στυλιάδη.

Τρεις σύμβουλοι εκλέγονται από την παράταξη του Σπύρου Βούγια ενώ προηγούνται σε σταυρούς οι Ανδρέας Κουράκης και Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Επίσης τρεις εκλέγονται και από την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου τους περισσότερους σταυρούς έλαβαν οι Διονύσης Ψωμιάδης και 'Αννα Αβραμίδου.

Δύο συμβούλους εκλέγει η παράταξη του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, τον ίδιο και τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

Από μία έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο λαμβάνουν οι Πέτρος Λεκάκης, Εφραίμ Κυριζίδης, Χάρης Αηδονόπουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Αντώνης Γαζάκης, Γιώργος Ρακκάς, Γιάννης Κουριαννίδης, Γιάννης Νασιούλας και Βασίλης Μωϋσίδης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *