Τα είπαν και πάνε για υπέρβαση, Αλαφούζος – Στραματσόνι

1Για αρκετή ώρα τα είπαν το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι, με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και τον Ιταλό τεχνικό να βάζουν επί τάπητος τόσο τα μεταγραφικά, όσο και το θέμα των αποδεσμεύσεων.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει άμεσα η υπόθεση Γουακάσο, αλλά και η απόκτηση του επιθετικού που θέλει ο Στραματσόνι.

Διακαή πόθο στον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ιμπάρμπο για τον οποίο Αλαφούζος – Στραματσόνι, αποφάσισαν να γίνει υπέρβαση ώστε να κλείσει η συμφωνία των «πρασίνων» με την Κάλιαρι.

Ο Ιμπάρμπο έχει μιλήσει με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και του έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα, αρκεί να υπάρξει συμφωνία με την Κάλιαρι, με την οποία η όλη ιστορία κολλούσε στο οικονομικό.

Πάντως, το θέμα του φορ «καίει» το «τριφύλλι» που θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα, αν δεν προχωρήσει του Ιμπάρμπο, υπάρχουν μία δυο περιπτώσεις ως plan b, όπως για παράδειγμα ο Πινίγια.

Πέραν του επιθετικού, αναγκαία θεωρείται και η απόκτηση αμυντικού μέσου, αλλά και του Κονέ, που ο Παναθηναϊκός παλεύει να τον κάνει δικό του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *