Τα ΕΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ο Γερμανός δημοσιογράφος: “Αβραμόπουλε, ήρθε η ώρα να παραιτηθείς” (βίντεο)

2Σφοδρή επίθεση κατά… του Επιτρόπου για τα θέματα Μετανάστευσης της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του αγγλικού προγράμματος της γερμανικής DW, Τιμ Σεμπάστιαν.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone» ζήτησε ευθέως από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να υποβάλει παραίτηση, χρεώνοντας του τους νεκρούς του Αιγαίου, αγνοώντας παραδειγματικά τη δράση των αδίστακτων μελών των κυκλωμάτων διακίνησης προσφύγων που δρουν καθημερινά στα τουρκικά παράλια.

Είναι προφανές ότι οι Γερμανοί ετοιμάζουν την επόμενη κίνηση στη σκακιέρα της τραγωδίας του Αιγαίου, στοχεύοντας αυτή τη φορά, στην αποπομπή του Έλληνα Επιτρόπου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο δημοσιογράφος, με προκλητικό τρόπο, ρωτά τον κ. Αβραμόπουλο μήπως πρέπει να παραιτηθεί. «Να παραιτηθώ ή να αγωνιστώ για αυτό;» απάντησε ο Επίτροπος. «Αγωνιστήκατε. Ίσως είναι ώρα να αγωνιστεί κάποιος άλλος» συνέχισε ο παρουσιαστής. «Συμβουλεύετε λοιπόν, αυτόν που αγωνίζεται να υποκύψει στις πιέσεις των εγκληματιών. Αυτό μου λέτε τώρα» ανταπάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *