Τα νέο παιχνίδι της ubisoft έχει γραφικά που θα σας κάνει να αναρωτιέστε για το τι είναι πραγματικό και τι όχι

1H ομορφιά των παιχνιδιών της εταιρείας ubisoft όπως για παράδειγμα η σειρά “Assassin’s Creed” δεν είναι τόσο γύρω από την πλοκή ή τους χαρακτήρες όσο από τα εκπληκτικά γραφικά. Τα παιχνίδια είναι ιστορικά ακριβή και τόσο πλημμυρισμένα από λεπτομέρεια που κάνει τον παίκτη να νομίζει ότι βρίσκεται εκεί. Προηγούμενες εκδόσεις του Assassin’s Creed μας ταξίδευσαν πίσω στον 15ο αιώνα, στην Βενετία, στην αμερικανική επανάσταση, και στις θάλασσες του 18ου αιώνα.

Τώρα η ubisoft αποφάσισε να ταξιδέψει τον χρήστη πάλι στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι  της γαλλικής επανάστασης. Και τα γραφικά είναι τόσο αληθινά ώστε κάνουν τον καθένα να νομίζει πως βλέπει μια αληθινή αναπαράσταση παρά μια ψηφιακή απεικόνιση.

Η Notre Dame. Η πλήρης απεικόνιση της χρειάστηκε δουλειά ενός χρόνου από τους δημιουργούς της.

Η Notre Dame στην πραγματική ζωή

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού συμβούλεύτηκαν ιστορικούς σε όλο το διάστημα ανάπτυξης του λογισμικού. Αυτή είναι η Βαστίλη.

Οι Βερσαλλίες στην ψηφιακή τους αναπαράσταση

Και οι Βερσαλλίες στην πραγματικότητα

Στο παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε μέχρι και το Le Procope, το αρχαιότερο εστιατόριο που είναι σε συνεχή λειτουργία και που αποτέλεσε μέρος συνάντησης πολλών προσωπικοτήτων

Η περιοχή του Λούβρου

Ο αποκεφαλισμός του Βασιλιά Λουδοβίκου του XVI

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *