«Τα σκάει» για χάρη του Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός!

1Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για τη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, ύστερα από το ταξίδι – αστραπή του Αντρέα Στραματσόνι στο Μιλάνο που κατέληξε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Κάλιαρι.

Για να φτάσει όμως σε αυτή τη συμφωνία ο Ιταλός τεχνικός προηγήθηκε η υπέρβαση από μέρους της διοίκησης του «τριφυλλιού» στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι «πράσινοι» προσφέρουν σχεδόν 1 εκατ. ευρώ στην ιταλική ομάδα (700.000 ευρώ ο δανεισμός και περίπου 300.000 ευρώ ως μπόνους για την ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League).

Από εκεί και πέρα, ο Κολομβιανός άσος όλα δείχνουν πως θα πάρει πάνω από μισό εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Παναθηναϊκό και στη συμφωνία παίκτη-ομάδας υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων ανάλογα με τις επιτυχίες του σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Χθες τα ιταλικά Μέσα υποστήριζαν πως «ο Ιμπάρμπο απάντησε αρνητικά σε Βαλένθια και Ολυμπιακό, με τον παίκτη να προτιμά να συνεργαστεί με έναν προπονητή (τον Στραματσόνι) που τον ξέρει καλά από την εποχή που ήταν μαζί στην Ίντερ».

Σύμφωνα με τα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ, ο διεθνής φορ αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (22/6) ή την Πέμπτη (23/6), προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *