Τα 5 εκατ. για Γιαννούλη και το τρικ της Φενέρ

Τα 5 εκατ. για Γιαννούλη και το τρικ της Φενέρ

Ο ατζέντης του Δημήτρη Γιαννούλη επιβεβαίωσε στην Τουρκία το προχωρημένο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε και το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες.

Ο Βασίλης Παναγιωτάκης μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην τουρκική Fanatik, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον πελάτη του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας ατζέντης υποστήριξε πως η Φενέρ είναι μεγάλος σύλλογος που θα συγκινούσε τον διεθνής Έλληνα αριστερό μπακ αλλά θα πρέπει να μιλήσει πρώτα και να τα βρει με τον ΠΑΟΚ.

Έκανε πάντως την εκτίμηση στην τουρκική ιστοσελίδα πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Φενέρ με το FFP μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής. Τι δεν αποκάλυψε ο Βασίλης Παναγιωτάκης; Πόσο προχωρημένο και ζεστό είναι το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Γιαννούλη, αν κρίνουμε από ότι τον έχουν κάνει σκάουτινγκ (από το καλοκαίρι) πάνω από μισή ντουζίνα φορές.

Απεσταλμένος της άλλωστε ήταν και την Κυριακή στο “Καραϊσκάκης”, στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Όπως , επίσης, δεν αποκάλυψε ο εν λόγω έμπειρος ατζέντης πόσο εφικτό είναι να σκάσει τώρα η Φενέρ κοντά στα πέντε (5) εκατομμύρια ευρώ στον “δικέφαλο”, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Το ποσό δεν το αναφέρω στην τύχη, στην Τουρκία κυκλοφορεί πως πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα ο ΠΑΟΚ θα έλεγε το ναι (συν ποσοστό μεταπώλησης).

Βέβαια να θυμίσω την διαρροή από τον ΠΑΟΚ για εντολή Σαββίδη να μην πουληθούν τον Γενάρη Γιαννούλης ή Λημνιός πάρα μόνο αν πληρωθούν τα μπάι άουτ. Το τελευταίο βέβαια δεν παίζει στην Φενέρ για Γιαννούλη, δηλαδή η καταβολή της ρήτρας του… Για να κλείσω την υπόθεση αυτή απλά να μεταφέρω την εκτίμηση της πιάτσας πως πολύ δύσκολα στο τέλος θα υπάρξει ντιλάρισμα.

Γιατί ακόμη κι αν η Φενέρ ανέβαινε στα 5 εκατ. για τον Γιαννούλη, παίκτης που δεδομένα της κάνει μεγάλο γκέλ, θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να δεχθεί το τρικ του δανεισμού τώρα με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ή τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ενδεχόμενο όμως, που φαντάζει από αδύνατο μέχρι εξαιρετικά απίθανο. Άλλωστε για τον Γιαννούλη υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, από Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία…

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *