Τελειώνει με Μαρίν και συνεχίζει ο Ολυμπιακός

1Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκο Μαρίν στον Ολυμπιακό, με τον Γερμανό να φτάνει στην Ελλάδα λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε με την οικογένειά του και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Ο Μαρίν θα ξεκινήσει προπονήσεις σύντομα με την ομάδα, όμως είναι σε καλή κατάσταση, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τσέλσι και όταν οι Λονδρέζοι αναχώρησαν για τις ΗΠΑ εκείνος προπονείτο με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση του Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε ζητήσει διορία μέχρι τη Δευτέρα για να μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του από την Αλ Νασρ. Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 32χρονο άσο.

Τέλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, στα στόπερ συγκεκριμένα, με τον Τιάγκο Ιλόρι να είναι το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο και φαίνεται πως αρέσει πολύ στον Πάουλο Μπέντο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *