Τελειώνει ο χρόνος για Στραματσόνι

1Η περίοδος χάριτος και η πίστωση χρόνου κάποτε τελειώνει για όλους. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει πολλάκις, από την περασμένη σεζόν μέχρι και τη φετινή, στηρίξει τον Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο φαίνεται πως πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά.

Η θέση του Ιταλού προπονητή έχει γίνει εξαιρετικά επισφαλής μετά τη μηδενική πρόοδο που παρουσίασε η ομάδα από τη συντριβή στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό μέχρι την ήττα από τα «δεύτερα» του Άγιαξ και μολονότι δεν φαίνονται άμεσα εξελίξεις, αν οι «πράσινοι» δεν κερδίσουν τον Πανιώνιο αύριο στη Νέα Σμύρνη αναμένονται αποφάσεις. Όχι ότι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Κυριακή ο «Στράμα» θα εδραιωθεί, καθώς εξετάσεις θα αποτελέσουν και τα προσεχή δύσκολα ματς, με ΟΦΗ στο Κύπελλο, ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και Θέλτα στο Europa League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Αντρέα Στραματσόνι τόσο μετά τον αγώνα της Πέμπτης, όσο και χθες, προκειμένου να αναζητήσει εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό έχει ζητηθεί από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να κάνει προεργασία και να είναι έτοιμος, εφόσον προκύψει απόλυση του προπονητή, να προτείνει αντικαταστάτες, αν και πολλοί εκτιμούν πως πιθανότερο σενάριο είναι η αντικατάσταση του Στραματσόνι με Έλληνα προπονητή (τον ελεύθερο Μαρίνο Ουζουνίδη ή τον δεσμευμένο Γιώργο Δώνη).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *