Τελειώνει του στόπερ στον Παναθηναϊκό

1Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι ο Παναθηναϊκός, που θέλει να τελειώνει με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μολέδο, μέχρι να επιστρέψει ο Ράσμους Τελάντερ.

Οι «πράσινοι» τσεκάρουν δύο περιπτώσεις, με τη μία πάντως να είναι σε προχωρημένο στάδιο και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα τελειώσει άμεσα.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Πράσινη» η πληροφορίες λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα, ενώ είχε έρθει και ο εκπρόσωπος του παίκτη για να συζητήσει τα τυπικά της μεταγραφής.

Όσον αφορά τον Ράσμους Τελάντερ, φαίνεται πως θα επιστρέψει στο τέλος Ιουλίου, όπως ενημέρωσε το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει ότι ο Δανός στόπερ θα χάσει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Europa League. Μάλιστα ο Στραματσόνι, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, μιας και στην προετοιμασία θα έχει τους Μολέδο, Κουτρουμπή και τον νεαρό Ευαγγέλου.

Δεν αποκλείεται πάντως, να αποκτηθεί και δεύτερος στόπερ, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Δανός να έχει και φέτος τα ίδια προβλήματα με πέρυσι.

Τώρα, στην τελική ευθεία έχει μπει και η απόκτηση του Γουακάσο, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την ελευθέρας του από τη Ρούμπιν για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, για να αναχωρήσει για την Ολλανδία που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *