ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ! Η έρευνα που έφερε «πονοκέφαλο» στους επιστήμονες – Τι αναφέρεται ως αποδεικτικό στοιχείο! (ΦΩΤΟ)

1Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 400 χρόνια από τον θάνατο του William Shakespeare και οι φήμες για την ταυτότητα του ακόμα βρίσκεται υπό εξέταση . Τώρα, νέα έρευνα, την οποία διευθύνει μια ομάδα Βρετανών επιστημόνων ισχυρίζεται πως ο συγγραφέας ήταν ουσιαστικά μια μαυρομάλλα Εβραία γυναίκα, η οποία ζούσε στο Λονδίνο.

Το βιβλίο του John Hudson έχει τον τίτλο » Η σκοτεινή γυναίκα του Shakespeare». Εκεί εξηγεί την θεωρία ότι η πραγματική ταυτότητα του συγγραφέα ήταν μια γυναίκα με το όνομα Amelia Bassano. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του εν λόγω βιβλίου, η Amelia γεννήθηκε το 1569 από μια οικογένεια Βενετσιάνων Εβραίων, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στην αυλή των μουσικών της Βασίλισσας Ελιβάσετ της Α΄! Σαν έφηβη, έγινε ερωμένη του Δούκα του Chamberlain, Henry Carey, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Αγγλικού θεάτρου και ο διευθυντής του θεάτρου που ανέβαζε τα έργα του Shakespeare. Έτσι, φαίνεται πως είχε δεξιότητες και επαφές με πολλούς επιφανείς, κάτι το οποίο μπορεί να επιβεβαιώνε ότι αυτή ήταν ο γνωστός και πολυαγαπημένος συγγραφέας.
Ο John Hudson, ο οποίος έγραψε το βιβλίο » Η σκοτεινή γυναίκα του Shakespeare», είναι ο διευθυντής της πρωτότυπης εταιρείας «Οι σκοτεινές γυναίκες ηθοποιοί», η οποία έχει έδρα στην Νέα Υόρκη, θεωρεί επίσης ότι η Amelia είχε σχέση με τον θεατρικό συγγραφέα Christopher Marlowe, ο οποίος έγραψε τον «Δόκτωρ Φάουστ», έμεινε έγκυος πριν πεθάνει από φτώχεια το 1645.

 

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι η Amelia είναι αυτή που έχει γράψει τα διάσημα έργα, είναι επειδή λαμβάνουν μέρος στο εξωτερικό. Όμως, λέγεται πως ο Shakespeare έμεινε στην Αγγλία όλη του τη ζωή. Τα περισσότερα έργα είχαν ως σκηνικό την Ιταλία, κάτι που αποδεικνύει ότι γνώριζε καλά την περιοχή μιας και η οικογένεια της Amelia προερχόταν από εκεί.
Αν και οι επιστήμονες δεν το δέχτηκαν χωρίς σκέψη, υπάρχουν πολλές θεωρίες για την ταυτότητα του συγγραφέα, οι οποίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου.


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *