Τερζής: “Εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το ματς”

Τερζής: "Εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το ματς"

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την τεράστια νίκη που πήραν.

Ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-0 και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και μίλησε για μια εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς της ομάδας του.

Ο Τερζής ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση μονιμοποίησης του στον πάγκο και απάντησε πως αυτό δεν θα συμβεί:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που κάθε φορά είναι δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται. Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική σε όλο το ματς. Στο επιθετικό κομμάτι θα μπορέσουμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα γιατί είχαμε ευκαιρίες, ενώ και αμυντικά δεν νιώσαμε κίνδυνο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι και ότι είπαμε αυτή την εβδομάδα προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια για άλλα μία φορά στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».

Για το αν δούλεψε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι αυτές τις εβδομάδες:
«Την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, δουλέψαμε αρκετά καλά στην προπόνηση, αλλά κυρίως κάναμε πολλές κουβέντες. Θέλαμε να τους φύγει λίγο το άγχος από τα άσχημα αποτελέσματα. Τη δεύτερη εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι, γνωρίζαμε αρκετά πράγματα και περιμέναμε ότι θα αλλάξει τη διάταξή του. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτά που είπαμε τα εφαρμόσαμε όλα. Για αυτό και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Για το αν υπάρχει σενάριο παραμονής του ως πρώτος προπονητής:
«Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το αν η κατάσταση του Βέλεθ είναι ανησυχητική:
«Σε μία διακοπή, μιλήσαμε και είπαμε να βγει πιο πολύ για να τον προστατεύσουμε. Εφόσον ήταν ασφαλές και το σκορ, δεν υπήρχε θέμα να βγει».

Για το αν περίμενε αυτά τα λάθη του Παναθηναϊκού και τα τέσσερα γκολ:
«Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν δεν κάνεις λάθος ο άλλος δύσκολα θα βάλει γκολ. Αν δεν είναι εξαιρετικός τακτικά ή αν δεν έχει μεγάλη ποιότητα δύσκολα τα καταφέρνει».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *