Τι άλλο θα δούμε: Ομαδική παραίτηση αστυνομικών στελεχών της ΕΥΠ από κλιμάκιο σε εθνικά ευαίσθητη περιοχή

Mία κρίση από αυτές που είναι δύσκολο ένας καλοπροαίρετος πολίτης να μπορέσει να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί, έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ημέρες στη περιφερειακή Διεύθυνση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Κομοτηνή.
Ένας ξαφνικός έλεγχος από τα κεντρικά της 4251 Μ.Π.Υ ο οποίος θεωρήθηκε προσβλητικός τόσο ως προς το κίνητρο όσο και ως προς την τελική στόχευση που είχε, από τα αστυνομικά στελέχη που υπηρετούσαν σε αυτήν οδήγησαν σε μαζική παραίτησή τους!
Το pronews.gr γνωρίζει από την αρχή όλη την υπόθεση και έχει αρκετό βάθος αλλά κατά πάγια τακτική του αποφύγαμε μέχρι στιγμής να δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε διότι θεωρούμε ότι ορισμένα πράγματα βρίσκονται υπεράνω ακόμα και των αναγκών δημοσιοποίησης που απορρέουν από την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών σε μια δημοκρατία.
Όμως πλέον εκδόθηκε επίσημη δημόσια ανακοίνωση από την ομοσπονδία των αστυνομικών υπαλλήλων για το θέμα οπότε μικρή σημασία έχει πλέον το τι πιστεύουμε και τι όχι ειδικά για την διαχείριση τόσο ευαίσθητων θεμάτων που αφορούν την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.
Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση με μια σημείωση
Τα σοβαρά κράτη κρίνονται από την ύπαρξη σοβαρών υπηρεσιών πληροφοριών.


Ευχή μας προς όλους είναι να επικρατήσει η σύνεση και ηρεμία για το εθνικό καλό. Εχθροί μας είναι οι απέναντι.
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *