Τι γυρεύει ο Κινέζος στην Κω και τη Σάμο;

Πρόσφατα η νέα αναδυόμενη πλανητική υπερδύναμη της Κίνας επισκέφτηκε με τον πρεσβευτή της στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli την νήσο Κω, που εμείς από αυτήν την εφημερίδα επανειλημμένως έχουμε αναδείξει, με συνεχείς αναφορές μας, την τεράστια σημασία που έχει η Κως, ως το μεγαλύτερο κομβικό σημείο των Δωδεκανήσων! Κύριο σημείο συζητήσεως με τον Δήμαρχο της Κω, ήταν οι ανανεώσιμες και οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, οι οποίες αφθονούν εντός αλλά και πέριξ της νήσου Κω! Ταυτόχρονα οι δυο άνδρες συζήτησαν την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιπποκρατικής ιδέας στις ιατρικές σχολές στην Κίνα! Με την πρόθεση του Πρέσβη της Κίνας για την ορκωμοσία απάντων των αποφοίτων των τμημάτων ιατρικής των κινεζικών πανεπιστημίων στην κοιτίδα της παγκόσμιας ιατρικής επιστήμης, δηλαδή, το Ιερό Ασκληπιείο του Ιπποκράτους, πατρός της ιατρικής στην Κω! Επίσης, συζήτησαν για το άνοιγμα της Κω στην τουριστική αγορά της Κίνας, καθώς και την προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων της Κω στην αγορά της Κίνας! Τέλος, ο Πρέσβης της Κίνας κάλεσε τον Δήμαρχο της Κω και τους τοπικούς φορείς του νησιού να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum που θα γίνει στη Σαγκάη! Γι΄ αυτό προβλέπουμε πολύ σύντομα θα καταφτάσει στην περιοχή της Μεσογείου και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κω και Κύπρο, το γιγαντιαίο Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας! Επειδή δεν θεωρούν ως κεκτημένο δικαίωμα την περιοχή από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία!!
Η “επιλογή” του ήρωα Μπαλταδώρου, ίσως δεν ήταν τυχαία…

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, ο ήρωας Σμηναγός της 331 Μοίρας της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του στην πτώση του Mirage 2000-5 στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου, καταγόταν από το Μαυροβούνι Καρδίτσας! Αυτό το χωριό φέρεται πως ήταν και ο τόπος καταγωγής και του Στρατηγού της Επαναστάσεως του ΄21 Γεωργίου Καραϊσκάκη! Που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Τουρκαλβανών, αφού είναι αμέτρητοι εκείνοι τους οποίους είχε “χαλάσει”! Ναι, μην σας φαίνεται παράξενος αυτός ο συσχετισμός, αφού οι Τούρκοι διακατέχονται από μεγάλο κόμπλεξ για τους ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας που ελευθέρωσαν την Πατρίδα με λιανοντούφεκα! Δεν το χώρεσε ποτέ ο νους τους και ίσως η “επιλογή” του Γιώργου Μπαλταδώρου να μην είναι τυχαία!!
Η συγνώμη σας απαλλάσσει του εγκλήματος κύριοι Σαββίδη και Φωκά;

Το κόμμα της “Ενώσεως Κεντρώων” πνέει τα λοίσθια και δεν πρόκειται να δει ξανά Βουλή στον αιώνα τον άπαντα! Έτσι, ένας εκ των βουλευτών αυτού του περιφερόμενου θιάσου, κάποιος ονόματι Αριστείδης Φωκάς, αποφάσισε για ψηφοθηρικούς λόγους να το παίξει νταής και ανεβαίνοντας στην εξέδρα για να μιλήσει στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, ως μαέστρος ορχήστρας κατεύθυνε το πλήθος να φωνάζει: “να καεί, να καεί, η που@@να η Βουλή”! Η Βουλή, από την οποία αμείβεται ο κ. Φωκάς με παχυλό μισθό από το υστέρημα των Ελλήνων, όταν η ανεργία καλπάζει και οι μισθοί και οι συντάξεις τείνουν να γίνουν του φιλοδωρήματος! Ωστόσο, μπροστά στη γενική κατακραυγή ο “νταής” της “Ενώσεως Κεντρώων”, την επομένη μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε, πως επρόκειτο για “σχήμα λόγου”, η χυδαιολογία του κατά της Βουλής! Και αντί η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου να του επιβάλλει την ανωτέρα προβλεπομένη ποινή για το αντικοινοβουλευτικό σύνθημα που εκστόμισε το στόμα του, εκείνη αποφάσισε να δεχτεί τη συγνώμη του κ. Φωκά, αναγνωρίζοντας ότι δεν είχε δώσει άλλη αφορμή! Καλέ τι μας λέτε; Δηλαδή, όταν κάποιος “εγκληματεί” και ζητήσει συγνώμη απαλλάσσεται της όποιας ευθύνης; Τι μας λέτε εκεί στην Αριστερά για να το καταλάβουμε καλύτερα; Μας λέτε ότι δεν έχει ευθύνη το ίδιο πρόσωπο πού δήλωσε ότι δεν είδε το όπλο του κ. Σαββίδη εντός του γηπέδου της Τούμπας; Ένα όπλο πού το είδε και το σχολίασε αρνητικά όλος ο Πλανήτης, χαρακτηρίζοντας το γεγονός, ως παγκόσμιο και πρωτοφανές; Δηλαδή, για να καταλάβουμε για άλλη μια φορά! Ζήτησε συγνώμη ο Ιβάν Σαββίδης και κηρύσσεται αθώος; Ζήτησε συγνώμη ο Αριστείδης Φωκάς και κηρύσσεται αθώος; Μάλλον εκεί στην Αριστερά, έχετε χάσει και τα αυγά και τα καλάθια, δημιουργώντας πολύ κακό προηγούμενο!!
Παρασκευόπουλε, Τόσκα, να τους πάρετε σπίτι σας για τα θελήματα…

Ενημερωνόμαστε ότι πολύ σύντομα θα αποφυλακισθούν βαρυποινίτες Αλβανοί και Γεωργιανοί διαβόητων συμμοριών, σκληροί και αδίστακτοι κακοποιοί, καταδικασμένοι σε πολλά χρόνια κάθειρξης, που εισέβαλαν στα σπίτια μας, ληστεύοντάς τα, δένοντας χειροπόδαρα συμπολίτες μας και κακοποιώντας τους! Αυτά λοιπόν τα μέλη αυτών των αδίστακτων συμμοριών θα αποφυλακιστούν, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του Νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών! Του περιβόητου Νόμου Παρασκευόπουλου! Και θα ρωτήσω ξανά! Ρε πάτε καλά εκεί στην Αριστερά; Πάτε καλά ή το χάσατε τελείως;;
Τι συμβαίνει στην “Κιβωτό της Ορθοδοξίας”;
Προβληματισμούς εγείρει η στάση ορισμένων εκκλησιαστικών εντύπων τον τελευταίο καιρό ως προς τις απόψεις που προβάλλονται από αυτά και τις επιλογές των προσώπων. Επί παραδείγματι στην “Κιβωτό της Ορθοδοξίας” τους τελευταίους μήνες απομακρύνθηκαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι και αντ’ αυτών είδαμε να δημοσιεύονται άρθρα από κονδυλοφόρους οι οποίοι ασκούσαν οξεία κριτική στο παρελθόν εναντίον του Χριστόδουλου και σήμερα επιτίθενται με ανοίκειο τρόπο και στον νυν αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (σ.σ. και ξέρετε τις απόψεις μου περί του συγκεκριμένου Ιεράρχη, που δεν είναι και οι καλύτερες) επειδή δεν συμμετέχει στα συλλαλητήρια. Πέραν της ασυνέπειας των εν λόγω κονδυλοφόρων, με λύπη παρατηρούμε ότι είναι άλλο πράγμα η εποικοδομητική και αμερόληπτη κριτική υπέρ της Εκκλησίας και του Έθνους και άλλο οι προσωπικές επιθέσεις που σε τελευταία ανάλυση ωφελούν τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος, αλλά και το επιχειρηματικό λόμπυ έκδοσης της εφημερίδος!!

Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *