Τι σου Συμβαίνει Όταν το Τρίτο Μάτι Ανοίγει Χωρίς να το Περιμένεις

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το μάτι παραμένει κλειστό και η σημαντική ενέργεια που σχετίζεται με αυτό δεν είναι διαθέσιμη, αλλά τι συμβαίνει όταν ανοίγει;
Σύμφωνα με τους μελετητές, το τρίτο μάτι, βρίσκεται στη μέση του μετώπου, περίπου 2 cm πάνω από τα φρύδια, είναι ένα μυστικό αόρατο μάτι που συνδέεται με ένα ενεργειακό κέντρο.Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το μάτι παραμένει κλειστό και η σημαντική ενέργεια που σχετίζεται με αυτό δεν είναι διαθέσιμη, αλλά τι συμβαίνει όταν ανοίγει;
Για τους αποκρυφιστές, το τρίτο μάτι έχει τη μορφή ενός αυγού. Στην κοσμολογία συχνά αναφέρεται από το «κοσμικό ωάριο», το οποίο περιγράφεται ως η πηγή ολόκληρης της Δημιουργίας. Όταν ενεργοποιηθεί, λέγεται ότι η εξαιρετική δύναμη του τρίτου ματιού είναι ικανή να μας μεταφέρει ή ακόμα και να δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κόσμο.
Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, το τρίτο μάτι σχετίζεται με το έκτο τσάκρα, ή ενεργειακό κέντρο, και συχνά αναφέρεται ως «πύλη της ψυχή.» Όταν ενεργοποιηθεί, λένε ότι μπορεί να φορτίσει άλλες σφαίρες -obtinandu- με τεράστια γνώση και σοφία. Επιπλέον, μετά το άνοιγμα, το Τρίτο Μάτι παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλους και μπορούν να δουν τα πνεύματα των νεκρών και ακόμη και να λάβετε άμεσα μηνύματα από ανώτερα όντα.
Η Μπλαβάτσκυ, ο ιδρυτής της σύγχρονης Θεοσοφίας περιγράφει το τρίτο μάτι να σχετίζεται με την επίφυση. Σύμφωνα με την ίδια, όλοι οι άνθρωποι έχουν το τρίτο μάτι, αλλά έχει ατροφήσει και μειώθεί με την πάροδο του χρόνου, όπως έχουμε αφαιρέσει τη θεία καταγωγή μας. Ωστόσο, το μάτι μπορεί να ξυπνήσει με ορισμένες ασκήσεις.
Υπάρχουν 5 σημεία και συμπτώματα που δείχνουν ένα αυθόρμητο άνοιγμα του τρίτου ματιού:
1. Δραματική αλλαγή των αισθήσεων
Όταν το τρίτο μάτι ανοίγει ξαφνικά, έχει αντίκτυπο σε όλες τις άλλες αισθήσεις. Τα χρώματα μπορεί να φαίνονται πιο φωτεινά ή πιο έντονα.
Μπορεί να παρατηρήσετε παράξενες ή απροσδόκητες μυρωδιές και οι γεύσεις γνωστών τροφών μπορεί να φαίνονται παρόμοιες και εντούτοις σημαντικά διαφορετικές.
Μπορούν να ακουστούν νέοι ήχοι και η αίσθηση της αφής φαίνεται διαφορετική. Αυτή η εμπειρία μπορεί να φαίνεται παραισθησιογόνος για κάποιους.
2.Το όνειρο γίνετε πιο ζωντανό, πιο έντονο και περίεργο
Όταν ανοίξει το Τρίτο Μάτι, στο όνειρο γίνεσαι πιο δεκτικός να λάβεις μηνύματα από τα υψηλότερα επίπεδα. Στο μυαλό του ονειροπόλου, που ήταν dechis το τρίτο μάτι, αυτά τα μηνύματα αναμιγνύονται με κανονικά όνειρα και μπορεί ναπροκαλέσει μια χαοτική και αντιφατική εμπειρία που μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στον ύπνο.
Δεν είναι ασυνήθιστο για κάποιον που βρίσκεται αντιμέτωπος με τέτοια πράγματα να παίρνει φάρμακα για να καταφέρει να έχει έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει και πάλι στο κλείσιμο του τρίτου ματιού.
3. Πονοκέφαλος και ένταση
Εκείνοι που άνοιξαν αυθόρμητα το Τρίτο Μάτι, θα αισθανθούν πονοκέφαλο. Αυτό μπορεί να αποδοθεί σε μια αλλαγή στη ροή ενέργειας μέσω των τσάκρας. Αν δεν είναι ισορροπημένη, η διέλευση της ενέργειας μέσω του σώματος μπορεί να διαταραχθεί.
Τα πάντα είναι διασυνδεδεμένα και όταν μέρος του συστήματος αποτύχει, μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της δυσλειτουργίας του συστήματος.
4. Απομάκρυνση από την πραγματικότητα
Το ανθρώπινο μυαλό, χωρίς την επιρροή του τρίτου ανοιχτού ματιού, χρησιμοποιείται για να βιώσει τον κόσμο με ορισμένους τρόπους. Δημιουργεί ένα αίσθημα «γείωσης” σε μια κοινή πραγματικότητα, και όταν το τρίτο μάτι ανοίγει τυχαία, η πραγματικότητα επηρεάζεται έντονα, έχοντας επίγνωση άλλων σχεδίων της πραγματικότητας.
Συνήθως εμφανίζεται μια αίσθηση απόσπασης, καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι πραγματικό και ότι όλα είναι σαν εξαπάτηση.
5. Διακοπή σχέσεων
Με το άνοιγμα του τρίτου ματιού επιτυγχάνεται αξιοσημείωτη ικανότητα να εντοπιστεί η αλήθεια.
Ως αποτέλεσμα, η πραγματική φύση των σχέσεων μπορεί να γίνει γνωστή και οι προηγούμενες ισχυρές σχέσεις μπορεί να φαίνονται ξαφνικά επιφανειακές και χωρίς νόημα. Η δυσαρέσκεια γίνεται πιο προφανής και οι μικρές καθημερινές απογοητεύσεις μπορούν να γίνουν ανυπόφορες.
Συνεπώς, οι διαπροσωπικές σχέσεις μπορούν να έχουν μια εξαιρετική αλλαγή με το τυχαίο άνοιγμα του τρίτου ματιού.
Γράφει ο Aiolos Greko
1Greek® Labels Μυστήρια, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *