Το αγωνιώδες τηλεφώνημα για βοήθεια στον Λουκ Πέρι μετά το εγκεφαλικό

Το αγωνιώδες τηλεφώνημα για βοήθεια στον Λουκ Πέρι μετά το εγκεφαλικό

Οι ερωτήσεις προς τον καλούντα για την κατάσταση του ηθοποιού

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε στις 4 Μαρτίου ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, γνωστός για τον ρόλο του Ντίλαν στη δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC «έτρεξε» ένα ρεπορτάζ, στο οποίο μεταφέρεται η αγωνία από το σπίτι του εκλιπόντα ηθοποιού, κατά τη διάρκεια κλήσης για άμεση βοήθεια, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Τραυματίστηκε; Έπεσε; Είναι σε θέση να μιλήσει μαζί σας; Αναπνέει κανονικά;», ρώτησαν από το τηλεφωνικό κέντρο του 911, με τον άνθρωπο που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να είναι ακόμη άγνωστος.

Το ABC News ανέφερε πως χρειάστηκαν 9 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα για τη μεταφορά του Πέρι από το σπίτι του στο Σέρμαν Όουκς στην καλλιφόρνια, σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Από το τηλεφωνικό κέντρο είπαν στον καλούντα να αφήσει τον Πέρι εκεί όπου ήταν, μέχρι να φθάσουν οι άνθρωποι των πρώτων βοηθειών. «Εάν επιδεινωθεί η κατάστασή του πριν φτάσουν, καλέστε μας για περαιτέρω οδηγίες», φέρεται να ειπώθηκε.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *