Το απίθανο σημείωμα που βρήκε μεθυσμένος οδηγός που κοιμήθηκε στο αμάξι του

Ενας μεθυσμένος οδηγός κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι την ώρα που το αμάξι του κινούταν με χαμηλή ταχύτητα, όμως γλίτωσε από τα χειρότερα, αφού βρήκε τον «φύλακα-άγγελο» του στο πρόσωπο ενός περαστικού.

Αφού σταμάτησε το αμάξι, ο περαστικός προσπάθησε χωρίς επιτυχία να ξυπνήσει τον λιπόθυμο άνδρα. Βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να τον συνεφέρει, προτίμησε να τον προστατεύσει με διαφορετικό τρόπο. Αφού έκρυψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, του έγραψε ένα απίθανο σημείωμα, το οποίο στερέωσε πάνω στο τιμόνι, που προ ολίγου είχε μετατραπεί σε… μαξιλάρι.

«Σε βρήκα λιπόθυμο, μεθυσμένο, ενώ το αμάξι σου κινούταν, οπότε έκρυψα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου κάτω από τον άτλα στο πίσω κάθισμα. Ελπίζω να γυρίσεις πίσω ασφαλής. Δεν είμαι ο ήρωας σου. Είμαι ο σιωπηλός σου φύλακας. Ενας προσεκτικός προστάτης» έγραφε το σημείωμα ενός επίσης μεθυσμένου περαστικού, ο οποίος υπέγραψε ως ο «μεθυσμένος ιππότης».

Το σημείωμα συνοδευόταν από ένα μπουκάλι νερό, απαραίτητο για όταν ο λιπόθυμος οδηγός ξυπνούσε. Ο «μεθυσμένος ιππότης» φρόντισε να πάρει φωτογραφίες από το συμβάν και να τις δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας πως προσπάθησε να προστατεύσει τον οδηγό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο είχαν ανάμικτες αντιδράσεις για την πράξη του. Ενω αρκετοί την θεώρησαν «ηρωική», υπήρχαν άλλοι που τόνισαν πως αντί για αυτόν θα έπρεπε να σώσει την κοινωνία, καλώντας αμέσως την αστυνομία.

Δείτε το απίθανο σημείωμα του… «μεθυσμένου ιππότη»:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *