Το βίντεο που ραγίζει καρδιές! Σκύλος στην Καβάλα, θρηνεί κάθε μέρα μπροστά στη φωτογραφία της νεκρής αφεντικίνας του!

1Για άλλη μια φορά με ένα απίστευτο και πολύ συγκινητικό τρόπο, ο σκύλος αποδεικνύει πόσο αφοσιωμένος και πιστός είναι στα αφεντικά του αλλά και πόσο συναίσθημα κρύβει.

Το σπαρακτικό βίντεο που θα δεις, τράβηξε ο Ανδρέας Ρηγούλης από την Καβάλα. Πριν 24 μέρες έφυγε από τη ζωή ξαφνικά (προφανώς από τροχαίο) η αδελφή του και ο γαμπρός του. Η οικογένεια έβαλε τις φωτογραφίες τους στο σύνθετο και το καντήλι να καίει δίπλα τους.

Κάθε μέρα, η Αλίσια, το πιτμπουλ της οικογένειας ανεβαίνει στην καρέκλα και βάζει για ώρα το πρόσωπό του στις φωτογραφίες, θρηνώντας για τα αφεντικά του.

“Ο Ανδρέας, τράβηξε βίντεο το σκύλο του και το δημοσίευσε στο facebook ραγίζοντας καρδιές! Το βίντεο έγινε viral και έχει πάνω από 240 χιλιάδες προβολές μέσα σε δυο μέρες! ” Λοιπόν ανέβασα αυτό το βίντεο γιατί δεν είχα ξανά δει κάτι τέτοιο και θεώρησα πως πρέπει να το δουν όλοι , όπως θα δείτε η αλισια είναι η πιτμπουλιτσα μου και κοιτάει τις φωτογραφίες σχεδόν καθημερινά,ανεβαίνει στην καρέκλα και βάζει το κεφάλι της στο σύνθετο το οποίο βάλαμε τις φωτογραφίες και το καντηλάκι της αδερφής μου και του γαμπρού μου που δυστυχώς μας άφησαν για έναν καλύτερο κόσμο εδώ και 22 ήμερες…. δείτε το” έγραψε ο Ανδρέας κάτω από το συγκλονιστικό βίντεο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *