Το βράδυ στην Αθήνα ο Μοντανιέ για την ΑΕΚ

1Το ερώτημα «ποιος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ» ενδεχομένως σήμερα να έχει βρει απάντηση. Ο Φιλίπ Μοντανιέ.

Ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπό του για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την Ένωση. Προ ημερών ο Μοντανιέ είχε συνάντηση στη Γαλλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην οποία συζητήθηκε το βασικό πλάνο το οποίο υπάρχει στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Ο Γάλλος σε αυτό συμφώνησε απόλυτα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα της άφιξης.

Ωστόσο, οι σημαντικές επαφές του Γάλλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θα γίνουν αύριο. Αρχικά με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας και στη συνέχεια με τον διοικητικό ηγέτη της, ο Μοντανιέ θα συζητήσει με λεπτομέρειες όλο το πρότζεκτ της ΑΕΚ που πρόκειται να αναλάβει να φέρει εκείνος εις πέρας.

Φυσικά, με επί τάπητος θα τεθεί το οικονομικό και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Εφόσον υπάρξει συμφωνία και σε αυτά πέσουν στο τραπέζι και τα μεταγραφικά ζητήματα, ενημερώνοντας τον Γάλλο για τις περιπτώσεις παικτών που έχουν ήδη «κλειστεί», όπως εκείνη του Μπακασέτα αλλά και για τις θέσεις που πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Φυσικά, στο θέμα αυτό θα πρέπει να έχει άποψη και ο νέος προπονητής ο οποίος πρώτα θα πρέπει να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *