Το Εμετικό Βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου – Σαν μια Νέα Μαρία Αντουανέτα Υπερασπίζεται ΠΑΣΟΚ, Μέτρα Λιτότητας,και Μεταρρυθμίσεις!

1Σαν μια Νεα Μαρία Αντουανέτα εμφανίστηκε η αυτού Εξοχότης Τατιάνα Στεφανιδου, στην Εκπομπή της Τατιάνα LIVE, στο Κανάλι Έψιλον.

Μάλιστα την μέρα που σύσσωμη η χώρα Κατεβάζει ρολά με την Μεγαλειώδες Γενική Απεργία, η Τατιάνα Στεφανιδου βρήκε την μέρα να υπερασπιστεί το Πασοκ, τα μέτρα λιτότητας,και τις λεγόμενες Μεταρρυθμισης!

Δεν της έφτανε μόνο αυτό, μαζι με το πάνελ-συνεργάτες της εκπομπής, αφού κορόιδεψαν τον Λαφαζανη οτι θα μοιράζει Δραχμές, τα έβαλαν και με το κίνημα “Δεν Πληρώνω” έχοντας καλεσμένο τον Γ. Θεοφάνου, υπέρμαχο της ελεύθερης διόδου των αυτοκινήτων απο τα διόδια, αυτός ο άνθρωπος τώρα καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ με τόκους, για μια οφειλή 420 ευρω απλήρωτων διοδίων!

Η Μαρία Αντουανέτα-Στεφανιδου αφού καυτηρίασε το Κίνημα “Δεν Πληρώνω” και τις ενέργειες του, ζήτησε απο τον Γ. Θεοφάνου να πληρώσει τα 420 ευρω, και ικανοποιημένη ήταν σαν να μας είπε, είδατε τι παθαίνει αυτός που αντιτίθεται στο γραμμα του Νόμου !

Τι ξέρεις εσύ Τατιάνα μου, απο φτώχεια και δυστυχία,είμαι σίγουρος οτι την φράση της Μαρίας Αντουανέτας,αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι, κι εσύ θα την έλεγες και τότε,και τώρα!

Δείτε το Βίντεο

Σπύρος Πριφτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *