Το κίνημα 99 Ημέρες πάλι μας ταρακουνά ! (Αν είχαν την μισή αποφασιστικότητα από όση έχουν αυτά τα παιδιά και αυτοί που κυβερνάνε θα ζούσαμε σαν Ελληνες)

1ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ για εσάς που ρωτάτε ποιοι είμαστε και γιατί δεν φανερώνουμε τα στοιχεία μας!
Τα στοιχεία μας είναι καθαρά σαν το γάργαρο νερό..
Είμαστε απλά Ελληνόπουλα που δεν μασάνε απο βάρβαρους.
Είμαστε Ελληνες το γένος, με ιθαγένεια Ελληνική, δεν ανήκουμε το ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ αυτό ξανά σε κανένα πολιτικό κομμα και ΔΕΝ μας εκφράζουν με κανένα τρόπο ούτε οι ακροδεξιοναζιστες αλλά και ούτε οι ακροαριστεροαναρχες…Μας εκφράζει μόνο οτιδήποτε έχει να κάνει με το καλό της πατρίδας μας αυτήν ακριβώς την εποχή χωρίς κομματικα όρια.
Το κίνημα 99 ήμερες ξεκίνησε μέσα από μια κουβέντα προβληματισμου του στιλ,Τι γίνετε ρε παιδιά που πάμε,γιατι ανεχόμαστε ολη αυτή την κατρακυλά,κατι πρέπει να κάνουμε Ελληνες είμαστε.
Για μια στιγμή κοιταχτήκαμε για λιγο βουβά μεταξύ μας,κανείς δεν ελεγε κουβέντα αλλα όλοι μας ξέραμε οτι αυτή η βουβαμάρα της στιγμής θα οδηγήσει σε κατι πολύ μεγάλο,αμέσως ξανακοιταχτηκαμε αλλά αυτη την φορά ολοι είχαμε ενα απαλό χαμόγελο στο πρόσωπο μας,σαν να μας έφυγε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βάρος απ την ψυχή μας,γιατι εκείνη την στιγμή ξέραμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά οτι τελείωσαν τα ψέμματα και τα λόγια του καφενείου και πλέον οποιαδήποτε λέξη θα έβγαινε απ το στόμα οποιουδήποτε ήταν εκείνη την ώρα στην παρέα θα έπρεπε να ήταν σοβαρή και επί του θέματος και οχι κάποιο αστείο για να περάσει η ώρα για ακόμα μια φορά και μετά να παει ο καθένας σπίτι του σκεπτόμενος οτι,αααααα ωραία τα είπαμε σήμερα αλλά τι να κάνουμε και εμείς μωρέ μόνοι μας……
Ειμασταν 9 άτομα και αποφασίσαμε όλοι οτι άπαξ και ξεκινήσαμε θα το φτάσουμε μέχρι όπου πάει!
Έτσι απλά ξεκίνησε η μικρή μας ιστορία που σκοπό έχουμε να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος για όλους τους Ελληνες, και κάποια μέρα να την διαβάζουν στα σχολεία  τα Ελληνόπουλα και να νιώθουν υπερήφανοι για τις μανάδες τους και τους πατεράδες τους!
9 ξεκινήσαμε πριν  1 εβδομάδα ,και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι..αυτήν την στιγμή που γράφετε αυτό το κείμενο ( 16’40 το μεσημέρι 17-10-2014 )είμαστε 157 , μπορεί να σας φαίνεται μικρο το νούμερο τώρα αλλα μην ξεχνάτε οτι γίναμε 157 μέσα σε 3 ήμερες απο την ώρα που ανοίξαμε την σελίδα 99 ήμερες στο facebook χωρίς να μπορούμε να το διαδωσουμε μέσα από τα ΜΜΕ τα πουλημένα,απλά μόνο μέσα απο κάποια sites και blogs (και τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια τους) και κάθε λεπτό που περνάει γινόμαστε περισσότεροι ,και για να σας προλάβουμε στην ερώτηση γιατί στο ρουφιανοfacebook,σας απαντάμε οτι γιατί εκει μπορούμε αυτή την στιγμή,οταν μπορέσουμε σε κατι καλύτερο να είσαστε σίγουροι οτι θα το κάνουμε.
Μπείτε στην σελίδα μας (εδω το λινκ κανε κλικ) ώστε να διαβάσετε τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απόψεις μας και αν συμφωνείται σταθείτε και εσείς δίπλα μας σαν Ελληνες !
Όσο ποιο γρήγορα μαζευτούμε και γίνουμε αμέτρητοι,τοσο ποιο γρήγορα θα γίνουμε και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….αν πάλι πιστεύετε οτι έχουμε λάθος στις ιδέες μας και δεν συμμετέχετε μοιραία και εμείς θα τα παρατήσουμε και θα έρθουμε να σας ξανακάνουμε παρέα στους καναπέδες και στα καφενεία!  απλά τα μαθηματικά!
Ο σοφός λαός μας λέει οτι…όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μήνες κοσκιναει !!! αν ανήκεις σε αυτούς που λένε λένε λένε και πότε δεν κάνουν τίποτα μείνε σπιτάκι σου και κοσκινα..αν παλι νιώθεις οτι κάτι σε πνίγει και δεν το αντέχεις άλλο πια…ελα μαζί μας και γρήγορα…. ,δικός μας είσαι και εσύ !

Μετά τιμής
Συμβούλιο των 9, Εκπροσωπώντας το κίνημα 99 ημέρες

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *