Το κορίτσι του Survivor και οι πόζες της σε σκάφος

Το κορίτσι του Survivor και οι πόζες της σε σκάφος

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ύδρα

Τη γνωρίσαμε, μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor. Και μπορεί να μην έμεινε πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο και να μην εντυπωσίασε με τις αθλητικές της επιδόσεις μέσα στο παιχνίδι, όμως, έμεινε αξέχαστη για τις ιδανικές της αναλογίες.

Το εντυπωσιακό μοντέλο διαθέτει ένα εκπληκτικό σώμα και με μία επίσκεψη στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram διαπιστώνετε του λόγου το αληθές. Η Ελισάβετ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο μόντελινγκ, πριν λίγα χρόνια όταν κατέκτησε τον τίτλο της «Σταρ Δυτικής Ελλάδας». Η σύντομη συμμετοχή της στο πολύ πετυχημένο Survivor, τη βοήθησε στα επαγγελματικά της ανοίγοντάς τις και άλλες πόρτες, ενώ την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Οι θαυμαστές των εντυπωσιακών της αναλογιών είναι πολλοί, αλλά θα μείνουν… με την όρεξη, καθώς το πανύψηλο μοντέλο εδώ και χρόνια έχει σχέση με τον Μίκη Καλογηράτο. Πρόσφατα το ζευγάρι έπαιξε στο «My man can» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Η Ελισάβετ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ύδρα, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Και με τις πόζες της έχει κολάσει τους followers της.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *