Το μάθαμε και αυτό! Αστυνομία νερού θα ελέγχει θα ελέγχει την κατανάλωση των πολιτών

5Ολοένα και μεγαλύτερο γίνεται το πρόβλημα της ξηρασίας στο δυτικό ημισφαίριο του πλανήτη.

Ιδιαίτερα οι περιοχές της Καλιφόρνιας και της Βραζιλίας πλήττονται εδώ και πάρα πολύ καιρό από τόσο μεγάλη ξηρασία, που έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως «επική», μετατρέποντας μεγάλες εκτάσεις σε σκηνικά αποκάλυψης.

Στο Σάο Πάολο το νερό σκέφτονται να το δίνουν με δελτίο, αύξησαν την τιμή για να μειώσουν την κατανάλωση, ενώ αντιμετωπίζουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, λόγω της μείωσης της στάθμης του νερού στα υδροηλεκτρικά φράγματα.

Στην Καλιφόρνια οι ζημιές της αγροτικής παραγωγής έφτασαν τα 2 δις δολλάρια, ξηλώνουν τα γκαζόν και τα αντικαθιστούν με φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία, επιβάλλουν πρόστιμα 500 δολλαρίων σε όσους σπαταλούν νερό και σκέφτονται να δημιουργήσουν Αστυνομία Νερού!

Σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό η αστυνομία θα ελέγχει την διαχείρηση των υδάτινων πόρων σε όλη την πολιτεία.

Τα πράγματα εκεί προχώρησαν ακόμα παραπέρα, με το να καταφεύγουν οι πολίτες σε καταγγελίες εναντίον άλλων πολιτών, ή γειτόνων, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο στο ίντερνετ, που έδειχναν άσκοπες σπατάλες νερού!

Aν λάβουμε υπ” όψιν όλα τα στοιχεία που έχουν δοθεί από το prisonplanet.gr σχετικά:

α)με το τι προβλέπει η Ατζέντα 21,
β)με τη χρήση του καιρού ως οπλικό σύστημα και
γ) με την συνήθη μέθοδο των παγκοσμιοποιητών, να δίνουν ένα πρόβλημα και μετά να παρέχουν την ήδη μελετημένη και προσχεδιασμένη λύση, μπορούμε να διακρίνουμε ότι η εφαρμογή της ατζέντας 21 προχωρά με ταχύς ρυθμούς.

Μια τέτοια παρατεταμένη ξηρασία θα μπορούσε κάλλιστα να προκληθεί τεχνητά. Γνωστό άλλωστε το σύστημα ΗΑΑRP και οι δυνατότητές του στην πρόκληση οικολογικών καταστροφών.

Έχει αναφερθεί to 1989 σε άρθρο της Washington Post, ότι σε ομιλία του ο Barber Conable, τότε πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, στο Τόκιο σε συνέδριο για το «Παγκόσμιο Περιβάλλον» αποκάλυψε έναν από τους μεγάλους στόχους των παγκοσμιοποιητών λέγοντας ότι: «ενώ οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από καταστροφές, θα μπορούσε επίσης να ζεστάνουν τις κρύες και μη παραγωγικές εκτάσεις στα βόρεια.»

«Αλλάζοντας τις καιρικές συνθήκες, ώστε να δημιουργούνται προβλήματα ζωτικής σημασίας, κάνεις τους ανθρώπους να ικετεύουν για παγκόσμιο έλεγχο.»

Ταυτόχρονα, δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες ερημοποίησης περιοχών και δημιουργούν κλιματικούς μετανάστες, οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν περιοχές, που πριν τους έδιναν εργασία και τροφή και να αναζητήσουν άλλους τρόπους απασχόλησης, τους οποίους προπαγανδίζει η Νέα Τάξη ως ασφαλείς και σίγουρου εισοδήματος, κυρίως τις υπαλληλικές θέσεις σε εταιρίες είτε κρατικές είτε ιδιωτικές.

Συγκεντρώνεται με αυτόν τον τρόπο ο πληθυσμός στις πόλεις, ώστε να ελέγχεται πιο εύκολα, είτε μέσω εκπομπής υποσυνείδητων μηνυμάτων, είτε μέσω εμβολίων κατά διαφόρων νόσων, είτε μέσω του διαθέσιμου νερού και της τροφής.

Και μπορεί να δίνεται το νερό με το δελτίο, λόγω της έλλειψης που θα υπάρχει, αλλά το ίδιο θα γίνει και με την τροφή. Η ερημοποίηση όλων των έφορων εδαφών, που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες αγροτικών προϊόντων διατροφής, θα φέρει έλλειψη σε τρόφιμα και την έλλειψη αυτή θα έρθουν να καλύψουν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τα παράγωγα των τεχνητών αλεύρων.

Οι συνθήκες παραγωγής τους θα επιτρέπουν την προσθήκη συστατικών για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, που είναι και ο στόχος του νέου παγκόσμιου κυβερνήτη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *